joi, 31 iulie 2008

CRISTINA îţi ţinem pumnii...

Astăzi pe la cinci fără un sfert aici, cam zece fără un sfert la Beijing am reuşit să povestesc on line cu Cristina Stahl. Mi-a promis şi poze multe din satu olimpic şi cam tot ce ţine de Olimpiada. Iată dialogul, e drept presarat si cu chestiuni de familie ce nu si au locu aici...Îi ţinem pumnii de acasa şi încă ceva... La mulţi ani doamnei Kati Stahl!
Floretista Cristina Stahl , singura reprezentantă a Sătmarului la Jocurile Olimpice, ne-a declarat aseară că deocamdată nu simte presiunea concursului şi că emoţiile i s-au risipt după prima zi de şedere în satul olimpic din Beijing. A.a cum era de aşteptat, gazdele au pus totul la punct pînă la cele mai mici detalii astfel c invitaţii să nu ducă lipsă de nimic. Cristina ne-a promis că prin intermediul internetului va încerca să ne ofere cîteva fotografii făcute în cartierul tricolorilor şi să ne ţină astfel în priză( prin intermediul internetului) cu marele eveniment sportiv ce va porni la drum peste o săptămînă.
GNV- Cristina cum te simţi după o călătorie atît de lungă?
Cristina Stahl- Deja am uitat de zborul cu avionul. Eu sînt un pic mai norocoasă decît alţi sportivi din delegaţie deoarece anual vin în China la diferite turnee. Ştiam într-un fel ce mă aşteaptă.
GNV- Te-ai obişnuit cu diferenţa de fus orar?
Cristina Stahl- Da. Totul e ok. Am văzut că alţii au încă probleme sau că se antrenează tîrziu în noapte. Nu e şi cazul meu.
GNV- Ce condiţii aveţi în satul olimpic?
Cristina Stahl- Extraordinare. Totul e pus la punct. E ca un orăşel în care găseşti de toate. Magazine, restaurante, săli de jocuri, orice. Mîncarea e la discreţie şi pe toate gusturile iar condiţiile de cazare de asemenea de nota 10. Am uitat să pomenesc şi de sălile imense de internet. E ca un centru de presă dar în care de fapt stau sportivii la calculatoare...
GNV- Chiar, că veni vorba de cazare, cu cine stai în cameră?
Cristina Stahl- Cu colega din lotul de scrimă, Ana Maria Brînză. Ne înţelegem de minune.
GNV- Vei participa la Ceremonia de deschidere de peste o săptămînă?
Cristina Stahl- Cum să nu! Nici nu concep să nu merg. Că doar n-am venit la Olimpiadă să ratez un astfel de moment deosebit. Deşi mai mulţi mi-au zis că pentru sportivi e foarte obositor.
GNV- Cînd e programat concursul individual la floretă?
Cristina Stahl- Pe 11 august. Atunci sper să prind o zi fantastică. Scrima are trei zile cu emoţii pentru noi, 11-13 august.
GNV- Ce ai văzut din Beijing în afara satului olimpic?
Cristina Stahl- Mai nimic. Încă n-am ieşit de aici. E adevărat că nici n-am simţit nevoia, dar şi programul de antrenamente nu ne-a permis. După concurs voi avea însă timp şi de excursii.
GNV- Cîteva gînduri de transmis acasă, de la Beijing...
Cristina Stahl- În primul rînd un La mulţi ani îi transmit mamei mele, azi(n.r.ieri) e ziua ei de naştere şi în rest salutări sătmărenilor şi să-mi ţină pumnii.

3 comentarii:

Anonim spunea...

...si romanii din Portugalia sunt alaturi de sportivii romani de la Beijing. Mult,mult succes Cristina!

Anonim spunea...

  8月1日10时20分,火炬手天津市残疾人福利基金会理事长黄其兴点燃设在滨海国际会展中心的圣火盆,北京奥运会火炬接力天津站首日传递圆满结束。奥运火炬接力在天津的传递活动分两天进行。2日,奥运火炬将在位于海河两岸的天津市中心城区进行传递。

Anonim spunea...

Uau. E cel mai tare mesaj pe care l am primit. Cred ca o sa apelez la serviciile speciale. Sint prea multe semne de intrebare!