marți, 29 iulie 2008

OLIMPIA joacă mîîine în Cupa României!

Ne-am obişnuit deja ca în ultimele patru sezoane Olimpia să fie mai mereu aproape de desfiinţare şi pînă la urmă cu doar cîteva zile înaintea startului în noul campionat să se pună încet pe picioare.
Nu face excepţie, se pare nici vara lui 2008...După o jumătate de an în care a jucat în exil la Şimleu, Oli a revenit acasă însă a rămas doar cu locul de Liga a-3-a, nu şi cu un lot de jucători. Ieri a venit şi cofirmarea oficială din partea FRF, Olimpia se regăseşte printre echipele din seria a-6-a şi este programată în campionat... Cu o condiţie însă! Să joace partida de azi din Cupa României cu Silvania Şimleu.
Dacă nu ne prezentăm la acest joc nu ne mai programează în campionat ne-a explicat Catrinel Raţ, cel care s-a ocupat în ultimele sezoane de destinele clubului. Locul în liga a-3-a există , acum să vină alţii şi să facă echipă a mai spus Raţ.
Se pare că de noua Olimpie se ocupă Vasile Boudi, cel care caută de zor jucători şi încearcă să încropească rapid un lot pentru meciul de azi cu Silvania Şimleu. Acesta nu a vrut să ofere prea multe amănunte , dar mai mult ca sigur pe banca tehnică vor sta veteranii Tibi Csik şi Lulu Dragomir , iar în teren vor intra juniorii de la grupa antrenată de Imi Kincses, aduşi special din cantonament din Ungaria pentru acest meci! În plus se zvoneşte că la echipă ar putea să apară şi alte nume, Oprea, Mîle, Ignat, Fuşle, Pop, Shannat, Tempfli sau Macho Pop.
Partida Olimpia -Silvania Şimleu se va juca la Micula de la ora 17.30 şi va fi arbitrată Omuţ Marius la centru, ajutat la cele două margini de Timar Iulius şi Putyer Calin toţi din Oradea.
Cîştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, Someşul Oar e califică direct în turul secund deoarece adversara de azi, Turul Micula şi-a cesionat locul unei echipe din Ilfov şi nu mai poate participa la această competiţie.
Silvania Şimleu a bătut azi pe FC Baia Mare
Pentru echipa din Şimleu au marcat Micaş şi Iuhas, golul victoriei fiind reuşit de fostul căpitan al Someşului în ultimul minut! De remarcat că jucătorii antrenaţi de Mircea Bolba au jucat pe o primă de 300 ron la victorie în amicalul cu FC Baia Mare! Mai mult, la meciul de verificare de săptămîna trecută cu FC Bihor, patronul sălăjenilor a promis cîte 500ron la victorie, dar a rămas pînă la urmă cu banii în buzunar, rezultatul final fiind 1-1.
Antrenorul Silvaniei, Mircea Bolba s-a declarat mulţumit de programul echipei în primele runde din Liga a-3-a. Am scăpat de CFR II Cluj sau de Baia Mare în primele cinci etape. Jucăm acasă cu Unirea Dej apoi la Inter Gaz si pe urmă cu Cisnădie, Sovata şi Beiuş. Nu e aşa de complicat a mai spus Mircea Bolba.

Niciun comentariu: