joi, 24 iulie 2008

Olimpia 2008 în Liga a-4-a

În sfîrşit aflăm ceva şi de Olimpia noastră. La AJF s-au pus bazele unui nou club, curat şi fără datorii pe numele lui...Olimpia 2008 Satu Mare. În primă fază echipa va juca în liga a-4-a în locul lăsat liber de dispariţia ...Someşului Satu Mare. Se va ocupa de club fosta glorie TIBI CSIK , iar conducerea care a şi obţinut CIS-ul e formată din Sttefan Silaghi, Cornel Ziman şi Zoltan Pataki.
Lotul e cam tinerel bazat pe juniorii lui Kincses , şi nu numai ai lui dar important e că se porneşte cu ceva la drum. Şi dacă ar fi jucat suporterii, vorba lui cosmin dan şi tot era bine. Numai să nu moară ideea de Olimpia. Să sperăm că primarul Ilyes, consilierii locali şi bineînţeles preşedintele CJ, Arpi Csehi nu vor rămîne indiferenţi şi vor încerca acum cînd se porneşte de la zero să finanţeze performanţa şi în fotbal. Să sperăm....cît priveşte acel hibrid al Consiliului judeţean cu CSJ Olimpia e ca şi copilul cu multe moaşe...adică s-a născut mort. Clubul.

11 comentarii:

Anonim spunea...

in sfarsit se misca ceva dar cam putin pentru ce nume reprezenta candva OLIMPIA.multa bafta lui csiki si sa aiba un drum cat mai usor si rapid spre ligile superioare.FORZA OLI.

fcmuresan spunea...

S[ fie. Forza Oli zic si eu. Iar despre Csik am doar cuvinte de lauda. Un profesionist si un om cu mult bun simt , familist convins si peste toate un om asupra caruia nu pot plana niciun fel de suspiciuni.

Cosmin Dan spunea...

Si se puteau castiga bani din locul in liga a 3-a...

Anonim spunea...

Numa asta mai lipsea. Teatrul de Nord nu are bani de salarii, iar pe noi ne preocupa un club fantoma de fotbal.

Anonim spunea...

...Teatrul de Nord nu are in primul rind Conducerea care sa-i asigure subzistentza,nu are repertoar ca sa atraga spectatorii,iar in al doilea rind-ce are Teatrul cu Fotbalul...mai draga,ca te iau de urechi acuma!

fcmuresan spunea...

Garantat că dacă vom căuta bani în visteria Consiliului judeţean vom găsi suficienţi şi pentru Teatru de Nord şi pentru sport şi pentru alte activităţi...Nu din cauza fotbalului sau a sportului nu au actorii bani de salarii. Dar pot să spun şi eu că din păcate se doreşte ca în scurt timp şi teatru să aibă soarta fotbalului la Satu Mare!

Anonim spunea...

HAI OLIMPIA !!!! ;x

S-M.G spunea...

sper ca e sigura informatia, ca noi am pus-o deja pe site. cu somesul ce se intampla? ca si ei tot cu juniorii voiau sa joace-n D, eventual ar trebui sa se combine cei de la OLI cu cei de la Somesul, daca Somesul nu va juca-n D

S-M.G spunea...

sper ca e sigura informatia, ca noi am pus-o deja pe site. cu somesul ce se intampla? ca si ei tot cu juniorii voiau sa joace-n D, eventual ar trebui sa se combine cei de la OLI cu cei de la Somesul, daca Somesul nu va juca-n D

fcmuresan spunea...

Nu vă grăbiţi încă şi hai să nu ne facem iluzii. Va fi Olimpia în Liga a-4a. Însă nu cred că putem spera nici măcar la o clasare între primele 3 din serie.Legat de Someşul nu ştiu încă amănunte iar de colaborari îmi vine greu să scriu încă. La Someşul erau juniorii 91 a lui Nastai, iar Dacian acum e în Georgia!

Roman spunea...

ma bucur ca aud ceva vesti de OLI, nu mai stia nimeni ce se intampla cu clubul, cel putin cei care sunt plecati din SM.
sper sa se poata realiza ceva pozitiv pentru spirtul care era candva acolo, asta zice un fost junior la FC Olimpia.
Ovidiu din Timisoara
va rog sa mai trimiteti noutati despre Oli,adresa mea personala este:

romanovidiuadrian@yahoo.com