miercuri, 30 iulie 2008

Circul continuă...

Uite meciu, nu e meciu!
partida dintre Olimpia şi Silvania Şimleu nu s-a mai jucat deoarece gazdele nu au putut asigura un teren regulamentar

Aşteptat cu mare interes de iubitorii fotbalului din Sătmar duelul de ieri din Cupa României dintre Olimpia şi Silvania Şimleu n-a mai avut loc. Conducerea Olimpiei a reuşit să adune un lot de 18 jucători, a chemat ambulanţa şi pompierii la joc dar a uitat să anunţe şi Federaţia că la terenul central se fac modernizări şi că ar dori ca partida să se dispute la Micula. Ieri însă o nouă surpriză... după ce au anunţat presa că partida se va juca de la ora 17.30 la Micula a venit şi refuzul surprinzător al oficialilor de la Turul care nu au mai vrut să închirieze terenul!
La ora 12 a fost aleasă o nouă variantă: terenul din Dorolţ. Doar că deşi presa, ambulanţa, pompierii şi o bună parte din galerie a luat drumul Dorolţului la ora 17.30, teren nici urmă de echipe sau arbitrii.
Cele două echipe împreună cu brigada de arbitrii au rămas la stadionul Olimpia unde însă pe teren era amplasată o stropitoare iar marcajele lipseau cu desăvîrşire. Noi avem regulamentul de partea noastră. Orice modificare a locului de disputare a vreunui meci se anunţă din timp la Comisia de competiţii. Ori aici n-a fost cazul. Nu putem merge pe un alt teren care n plus nu e nici omologat. Ori se joacă aici la stadion ori meciul nu mai are loc a explicat centralul orădean Marius Omuţ .
Cum administratorul stadionului Gabi Both n-a vrut nici în ruptu capului să-i lase pe jucători pe teren , arbitrii au aşteptat ora 18 şi apoi au închis raportul de joc! S-u pus glii noi pe gazon şi pînă pe 15 august nu intră nimeni pe el a încercat să se scuze Gabi Both care pînă să ajungă şi ziariştii de la Dorolţ la stadion se pare că a avut o altercaţie verbală cu Catrinel Raţ, Vasile Boudi şi Aurel Buzaş.
Vom vedea ce va decide Federaţia a spus Vasile Boudi cel care e convins că va putea readuce Olimpia pe linia de plutire. Trebuia să ne prezentăm la acest meci altfel riscam neprogramarea a mai adăugat Boudi .
Olimpia s-a prezentat la acest meci cu echipa de juniori antrenată de Emerich Kincses însă Boudi spune că pînă la începerea campionatului va mai aduce jucători iar echipa nu se va face de ruşine în seria a-6-a a Ligii a -3-a.
Iată programul Olimpiei în turul campionatului:
Etapa1: d. la CSM Sebeş
etapa2: a. Gloria II Bistriţa
etapa3:d. CFR II Cluj
etapa 4:a. Inter Făgăraş
etapa5: a. Unirea Ungheni
etapa 6:d. Unirea Dej
etapa7: a.Gaz metan Mediaş
etapa8: d. Lacul Ursu Sovata
etapa 9:a FC Cisnădie
etapa 10:d. Bihorul Beiuş
etapa 11. a.Sănătatea Cluj
etapa 12: d.CF Zalău
etapa 13: a.Liberty Salonta
etapa 14:d. Avîntul Reghin
etapa 15: a. FC Baia Mare
etapa 16:d CSM Iara
etapa 17: a.Silvania Şimleu

7 comentarii:

Anonim spunea...

Sa faca echipa doar din localnici

Anonim spunea...

Să o facă din portughezi, numa să facă ceva.

Unknown spunea...

numa nu-mi vine sa cred ca la Satu Mare nu se poate face o echipa buna, sau macar o echipa! Oamenii iubesc fotbalul si sunt interesati de acest lucru.

Anonim spunea...

Îl iubesc oamenii...dar pe politicieni nu i intereseaza decit orgoliile lor. S ar putea face multe daca s ar lua modelul csm ului macar. dar e o dicutie prea ampla.

Anonim spunea...

lasand politica la o parte... echipa are nevoie de ceva intariri, jucatori cu experienta :)

Unknown spunea...

precis exista o rezolvare si la tema asta. Despre politicieni - noi le-am ales, adica satmarenii, asa ca.....

Anonim spunea...

Noi i am ales e adevarat. Dar au cam uitat rapid ce au promis in campanie...toti vorbeau de clubul judetean Olimpia, de solutiile miraculoase ce le detin. Ce s a ales de promisiuni la doar o luna de la vot? Praful. Si culmea nerusinarii...aceeasi politicieni vor sa candideze si la uninominalu de la toamna.