vineri, 20 iunie 2008

Unii cu ciolanu, alţii cu...




Alţii cu localitatea aia din Croaţia în care obişnuia fostul preşedinte al CJ, Szabo să meargă în concediu. Sătmăreanca zice că ciolanu i prea mic faţă de cîţi vor să muşte din el . Şi face comentarii şi pronosticuri înaintea şedinţelor de consilii de mîine. De la local şi judeţean. Am văzut poza cu căţelu şi ciolanu de la ea de pe blog...Să vedem cine se va alege cu varianta 2 de ros , cel puţin pînă la toamnă. Eu nu înţeleg ce e cu protocolu ăsta de care se vorbeşte între UDMR şi PNL. Da ce a apărut în monitoru oficial şi trebuie musai respectat? Întreb şi eu, unul care nu se prea pricepe la politică. S-au mai văzut cazuri de politicieni ce una au zis azi şi alta au făcut a doua zi! Pentru că m-am fript cu pronosticurile la Euro şi favorita mea, Portugalia a plecat acasă, nu mă încumet să dau variante. Poate viceprimari, Adi Albu şi Gabor Kereskenyi, iar la vicepreşedinţi aş merge pe varianta Adi Ştef-Tiberiu Gunthner. Chiar dacă Valentin Macec mi-a părut foarte sigur în discuţia vută azi ...Om vedea...da sincer mă interesează prea puţin. Intru doar aşa de dragul discuţiei în jocul Sătmărencei!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Florin, pe mine ma intereseaza chiar atat cat trebuie sa intereseze un ziarist. Pur si simplu ca si stire. Altfel, la ce oferta este pe piata, nu stiu daca chiar conteaza cine se va afla la ciolan. Unu' si unu' sunt toti.
Multi vor ramane cu... osu din gura primului caine. Beton poza :)))

Anonim spunea...

Asta ziceam şi io. Că m-a interesat şedinţa festivă de azi doar ca realizator de matinal care a mers acolo sa-i invite personal la emisiune pe prefectul Bud şi pe presedintele CJ Arpad Csehi.În rest abia astept sa merg la Lisabona sa vad ce-i cu tratatu !

Anonim spunea...

Hmm. Ala pare un caine PSD-ist sau mi se pare mie?

Anonim spunea...

Darius, om vedea la prînz de cine aparţine cîinele...Se mai negociază pînă la 11!

Anonim spunea...

PDL de ce nu primeste nimic ?

Anonim spunea...

Dragă Beny...plobabil a fost cîine lău..glumesc. Nu ştiu cum s-a negociat. Doar spun ce-am auzit ieri pe holurile palatului.