miercuri, 4 iunie 2008

Sport+politică=love!

Implicarea în sport şi mai ales rezultatele bune obţinute de-alungul vremii aduc după sine şi popularitatea... Iar partidele ştiu să profite o dată la patru ani şi de acest domeniu şi încearcă să-i atragă pe antrenorii, sportivii şi conducătorii de succes pe listele lor. Normal ca să le aducă voturi în plus. Sînt deja celebre cazurile lui Mitică Dragomir, Puiu Iordănescu, Pinalti Ştefan, Boriga ce din preşedinte la baschet a ajuns primar cu 60% la Tîrgovişte...Şi lista e mai lungă da nu vreau să plictisesc. Cum Sătmarul nu face excepţie de la regulă iată-i şi pe amicii mei Tudor Barbul şi Robert Magoş printre consilierii locali... Primul, luptătoru, la Ardud din partea PNL, iar al doilea la Lazuri pe lista PD-L. Mai e şi Mircea Govor, patronul de la Someşul pe lista de la Consiliu Judeţean, handbalistul Feri Schlahter la Cămin, mai mult ca sigur va rămîne viceprimar...Vasile Boudi e la Beltiug cu şanse de a fi numit şi el viceprimar şi să nu-l uit pe Adi Ştef, karateka de la Zanshin ce e ales şi la Consiliu local şi la cel judeţean. Despre el se zvoneşte că va rămîne vice la CJ. La aceste nume mai adăugăm şi o serie de primari de comune care şi-au legat numele şi de echipele de fotbal din zonele respective, exemplul ce mai bun Doboş de la Micula.
Aşa că trag speranţe că sportul sătmărean va fi sprijinit şi mai mult în următorii patru ani iar cei de la CJ nu vor îngropa a doua oară... Olimpia.
Ca o ştire de tabloid... Preşedintele CJ Arpad Csehi mai are se pare un motiv de bucurie. Viitorul socru a fost ales preşedinte al CJ la Sălaj! Deja mă simt mai bine gîndindu-mă că Olimpia a rămas în familie chiar dacă joacă la Şimleu!

4 comentarii:

Anonim spunea...

multi si degeaba

Anonim spunea...

Între timp s-a încheiat numărătoarea voturilor la Sălaj...pînă la urmă a cîştigat la limită PSD prin Tiberiu Marc în locul UDMR. Păcat. Dar sînt sigur că viitorul socru al domnului Csehi va prinde din nou postul de vice la CJ.

Anonim spunea...

plus Ghitza Istrauan la Ady Endre

Anonim spunea...

Corect. Era sa uit de ghitza istrauan! da el sa mearga de consilier si presedinte la csm ca altfel iar aruncam banii pe fereastra la handbal.