marți, 24 iunie 2008

Miroase a vacanţă

Nu mai revin asupra meciului Spania-Italia că nu prea are rost. Italienii au fost băftoşi doar la 11m. ul ratat de Mutu. În rest s-au apărat şi au jucat mai degrabă pe placul lui Piţurcă. Iar Toni nu seamănă nici pe departe cu Schillaci din 90 sau Paolo Rossi din 82. Vîrful de la Bayern s-a zbătut mult, şi a lăsat şi mustaţă şi tot degeaba. N-a reuşit să înscrie şi basta cu macaronarii. Nu meritau nici ei mai mult la EURO 2008. Despre Spania nu pot decît să spun că băieţii lui Aragones au jucat fotbal total doar în primul meci...în rest doar inspiraţia lui Villa sau Torres şi mai ales Cassilas i-au îmins în semifinale. Ca să-mi dau cu părerea...mi-aş dori acum o finală Germania-Rusia,aşa ca un nou episod din istorie. Ca să ne ia Cornel Dinu cu fabulaţiile lui de pe la Stalingrad...
Am uitat să completez poveste cu miroase a vacanţă! De sîmbătă mă mut la Capătu Pămîntului, undeva lîngă Atlantic. Pentru 2 săptămîni. Ca să văd ce e cu tratatu de la Lisabona!
Am deschis fereastra acum 10 minute şi mirosea a...groapa de gunoi nu a vacanţă. Campania electorală s-a dus dracului da putoarea asta de groapă a rămas în oraş.Şi nici nu s şanse să o închidă prea curînd. Sau deja mi vine să cred că unii nici nu vor! Şi la final un sfat: atenţie cade tencuială...dacă treceţi pe str. Cuza s-ar putea să vă treziţi cu bucăţi de tencuială-n cap...Maşina mea a păţit-o luni şi s-a ales cu o zgîrietură de toată frumuseţea pe aripa dreaptă. Bine că n-a fost mai rău mi-am zis atunci, acum mă gîndesc serios pe cine să sesizez, că mîine s-ar putea să fie vreun biet trecător prin zonă. Şi atunci nu-l văd prea bine cu o bucată de balcon aterizîndu-i pe cap. Mă văd nevoit să repet...au trecut campania, avem primari şi preşedinţi şi mai avem ceva. Aceleaşi probleme care nu se mai rezolvă de ani buni.

4 comentarii:

Cosma Alexandru jr. spunea...

Serus.
Nu prea ai vizitatori pe blog,lumea te-a cam uitat daca nu apari la tv.
Ce faci?nu te bagi sa faci la focus tv o emisiune sportiva,ca si asa nu au?

Anonim spunea...

Blogu e doar o joaca...nu fac o pasiune pentru asa ceva asa ca sincer imi ajung si vizitatorii astia fideli pe care i am. Am avut destule surprize dupa citeva postari asa ca nu ma pling ca nu s citite povestile astea. Te uita lumea daca nu apari la TV? Probabil ...eu am plecat de la samtel in 99 si inca mai sint oameni ce ma intreaba de ...olimpia ca ma stiu de la tv. Nu ma tenteaza deloc o revenire pe sticla.

Anonim spunea...

Putini da' buni :D

Anonim spunea...

Puţini da ultras. Cum e acasă? Cosmine nu ţi e dor de Euro? N-ai mai pus nimic nou...Astept alte rusoaice!