duminică, 15 iunie 2008

Iar votăm...

Acum e mult mai simplu... Coica sau Ilyes. Aşa e la Satu Mare. La Carei au rămas Macec cu Kovacs , la Medieş, Robaş vs Zetea, iar la Tăşnad , Mitraşca se bate cu...cumnatu de la UDMR. Super tare.
În Sătmar cei doi candidaţi au votat la aceeaşi oră. La 10, dar în secţii diferite... Despre şanse? Nu i greu de anticipat deznodămîntul. Iuliu Ilyes va cîştiga încă un mandat beneficiind acum de sprijinul PNL şi , se pare de cel PDL... Mulţi nu vor merge la vot , mai ales cei care n turul 1 au pus ştampila pe Ardelean sau Ştef. Iar lui Iuliu Ilyes îi mai lipsec doar...1,8%...ceea ce nu i greu de scos azi.
E un amănunt care trebuie amintit... Dacă pierde Doru nu are ce sa-şi reproşeze lui ca simplu candidat ci mai degrabă partidului din care face parte. E acelaşi PSD care acum 4 ani l-a sacrificat pe Viman pentru două posturi de viceprimar, iar apoi în turul doi a mers pe mîna lui...Iuliu Ilyes lăsîndu-l pe dinafară pe Radu Bud. Aşa că domn doctor...în politică, la fel ca şi-n viaţă totul se plăteşte. E ora 11.30 şi cred că pot să-l felicit de pe acum pe noul şi vechiul primar Ilyes Gyula sau Iuliu mă rog...Ar mai fi un mic amănunt. La noi cine pierde-n turul doi ajunge prefect! Ia-o ca o glumă de duminică .

11 comentarii:

Anonim spunea...

De data asta nu are cum sa ajunga prefect :))) Buna poanta ...

Nu am inteles de ce ne-a mai trebuit turul II, cand se putea rezolva in primul :)))

Anonim spunea...

Ora 10…Doctoru a votat la secţia nr 1. Iar Gyuszi la Şcoala nr 10. Au pus ştampila la aceeaşi oră! Se încolonează ungurii la secţiile de vot din Titulescu şi repet nu cred că românii vor ieşi la contraatac. Aşa-i românu

Tot lingau ai ramas.

Anonim spunea...

Iar tu tot anonim...Si de viteji ca tine mi-e plin podu.

Anonim spunea...

ai unde linge

Rebel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Rebel spunea...

cozi de topor vei gasi peste tot. eu zic ca e ursu, si cum n-are mina are altceva "trista". stii care-i partea buna? ca peste doi ani noi vom putea spune: v-am zis noi! din pacate exista si partea proasta: cam tirziu. solutia: ne mutam din oras. eu nu vreau sa platesc prin impozite furturile lui ghiulea peste doi ani. sa plateasca cine l-a votat.

Anonim spunea...

rebel- nu fi trist ,sti si tu ca a fost un vot etnic,iar romanii au gresit cu candidatul de la CJ.un anonim pentru florinel

Anonim spunea...

Unde vrei sa te muti? Rebel draga mergem in Ungaria ca s casele ieftine .Ne facem o firma de asfaltari si de tras canalizare si pe urma venim la licitatii in Satu Mare. Poate asa vom avea vreo sansa.Despre anonimi numai de bine...vad ca au ramas cu obsesia alegerilor pentru CJ.Numai karatistii se bat cu umbra si ies pe doi asa ca
repet... de viteji anonimi mi-e plin podu!

Anonim spunea...

Si uite asa o sa ajungeti si tu si rebel 2 oligarhi. :)

Anonim spunea...

Dragă Darius...o să fim noii oligarhi din nord-vest şi o să ne cumpărăm şi noi tonomate. Felicitări pentru Oprescu, sincer n-aş fi crezut că v cîştiga. E începutul sfîrşitului pentru Băsescu.

Rebel spunea...

sa avem pardon, eu voi fi oligarh iar Florin mogul... da? fiecare cu ale lui.