miercuri, 11 iunie 2008

Cristiano Ronaldo face toti banii!


Cristianoooooooooo Roooooonaldo! Baiatu asta s-ar putea sa le aduca portughezilor atitea trofee cit nu au adunat impreuna Figo, Rui Costa sau Eusebio la un loc. I-a batut si aseara pe cehi si a revenit in joc la 1-1 cind il credeam deja obosit, iar la final desi putea inscrie el pentru 3-1 i-a pasat totusi prietenului Quaresma pentru a-i da sansa de a fi cel care pune cireasa pe tort. In afara de portar, Portugalia are tot ce-i trebuie pentru a cistiga titlul... Iar daca ne uitam la valoarea lotului atunci nu cred ca trebuie sa scriem ca acelasi Ronaldo valoreaza de unul singur cit toata trupa bunicului Bruckner. Si unde i mai pui si pe Nani, Deco sau Carvalio. Daca si Fillipao Scolari va sti sa dirijeze pin la capat aceata trupa de meseriasi atunci lusitanii chiar pot sa viseze cu ochii deschisi... Si nu doar la acest EURO!
N-am apucat sa scriu aseara dupa Turcia-Elvetia din cauza unei furtuni care a lasat zona fara curent si semnal la internet. Abia am vazut repriza a doua si am mai ratat un duel...cel intre Coica si Illyes de pe Focus. Am inteles pina la urma ca n-am pierdut nimic electoral vorbind ca la emisiune s-a prezentat numai Iuliu in vreme ce Dorel suparat ca nu i voie cu telefoane in direct a plecat din studio. Sa aiba bafta amindoi...ce sa mai zic.
Legat de turci, nu stiu daca ma bucur neaparat ca i-au scos pe elvetieni si i-au trimis vorba vine acasa la vacutele lor mov. Cert e ca astept acum ultima etapa , unde in grupa A un eventual egal intre Cehia si Turcia ne-ar aduce in premiera lovituri de departajare la final pentru a stabili cine merge in sferturi. as putea doar sa constat ca aseara turcii lui Terim au fost mai mari si mai tari decit turcii lui Kuhn.
Va recomand inca odata blogul lui cosmin dan...pentru super poze de la Portugalia-Cehia. Chiar o sa va placa !

3 comentarii:

aquarius spunea...

eu stiam ca azi e duelul intre cei doi candidatzi...ma rog,nu cred c-ai pierdut mare lucru,in orice caz nimic nou...

florin cristian mureşan spunea...

Va fi si azi...cica episodu 2. Da acum chiar nu ma mai intereseaza...poate sa cistige cine vreti voi primaria ca oricum mare lucru nu se va schimba in oras. Iar emisiunile astea chiar nu te lamuresc cu nimic. Niciun candidat nu va recunoaste vreodata ca are in spate un asazis grup de sustinatori , ca sa nu i spun grup de interese, care o sa-i traseze sarcinile in urmatorii 4 ani. De dragul functiei sau a salariului destul de mic nimeni nu se expune de nebun.

Anonim spunea...

L-am vazut pe viu pe Cristiano Ronaldo. Doar ma laud... :D