joi, 15 mai 2008

Nea Dorel îl iubeşte pe Ilyes

Nu e vorba de doctorul Dorel ce vrea să fie primar în locul lui Ilyes ci de colegul de partid şi de listă , nea Dorel Curpaş. Invitat azi la banchetul echipelor de handbal şi baschet ale CSM -ului, domn profesor Curpaş i-a şocat pînă şi pe colegii udemerişti cu laudele pe care i le-a adus primarului prezent şi el la mica agapă. Îi doresc mult succes domnului Ilyes şi-i doresc să cîştige un nou mandat a fost urarea pesedistului Curpaş !? Nea Dorel a reuşit să-i facă invidioşi pînă şi pe consilierii Kereskenyi şi Fogel care fie vorba între noi n-au suflat o vorbă ieri în favoarea primarului.
Ce se-ntîmlă doctore? Cum de s-a strecurat pe un loc eligibil un Dorel ce are în comun cu pesedeu cam cît are vaca cu baletu. Nu se găsea un tînăr dornic de afirmare şi de muncă pe care să-l fi promovat PSD-ul în consiliul local ? Cu asemenea Gică-contra în echipa trandafirie tare mă tem că Ilyes are drum liber spre încă un mandat încă din seara zilei de 1 iunie.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Omul are o virsta...cam la fel de tinerel trebuie ca a fost si Arghezi cind a inceput sa faca memorabilele gafe. Erare pesedeum est...
Alcoitao

Rebel spunea...

pai are nume predestinat... l-a pupat si el putin in "nume propriu" pe ghiulea si gata sar circotasii... cum ar suna un slogan electoral "votati CURpas"? ca curul zic eu...:) mai bine vizionezi clipul numarul 2...

Anonim spunea...

Nu exista cumva, undeva o inregistrare a vorbelor sale? Nu au fost cei de la Focus prezenti?

florin cristian mureşan spunea...

n au fost Darius draga. Dar intreaba i pe Istrate si Istrauan, doi pesedisti de la handbal care au ramas fara cuvinte.

Anonim spunea...

Nea Dorel are dreptate , degeaba se supara pesedeu n-au candidat valabil la primarie , dintre consilierii locali psd nea Dorel a fost cel mai activ si vizibil in ultimele 2 mandate , restul sunt masa de manevra . Ilyes va castiga din primul tur , posibil si Csehi , degeaba se face campanie pe ultimii metri daca nu faci nimic patru ani . Nu stiam ca sunt pededisti si in hanbal, pacat , era un sport frumos .
Portos .