luni, 26 mai 2008

Doctoru parolist!

Asa cum a promis simbata la intilnirea de la consiliu local, doctoru Coica a decontat macar cheltuielile legate de transportul de la Bucuresti la Satu Mare ale floretistei Cristina Stahl. Nu insist prea mult asupra gestului pentru ca doctoru m-a rugat sa nu suflu o vorba nici la radio si nici in GNV . Doar a lasat un plic cu 1000 ron si atit. Fara reclama sau alte obligatii...De blog n- a pomenit asa ca macar aici sa pomenesc si sa mai adaug ca ceea ce ar fi trebuit sa faca ai nostri consilieri si primaru Ilyes din banii nostri, adica sa premieze performanta, pina la urma a facut doctoru din bugetu lui.
Desi nu vreau sa i mai pomenesc aici pe consilierii Curpas si Fogel ma vad obligat totusi sa-i amintesc pentru simplu motiv ca ei sint principalii vinovati pentru esecul actiunii de simbata. Au demonstrat inca odata ca una vorbesc si alta fac...prietenii stiu de ce.Martor mi-e varu Stahl Stefan.
Si mai am o problema cu onor consilierii de la CSM. De ce nu semneaza niciun act legat de echipa de baschet si refuza sa discute despre acest subiect pina dupa alegeri, iar cu handbalistiideja se fac planuri de achizitii si se parafeaza precontracte? Mai are vreun leut in cont CSM-ul din bugetul aprobat de 4 miliarde? Astept provincia , vorba vine.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca afla Trasnea ca ai scris asa frumos despre doctor, ai pusss-o.

florin cristian mureşan spunea...

E parerea mea si mi o sustin. Cel putin in ceea ce l priveste pe doctor. Am apreciat doar atit...ca a dat banii fara sa faca un caz din asta. Si nu a aratat cu degetul inspre Gyiuszi desi putea s o faca.Trasnea are parerile lui pe care le respect desi nu intotdeauna sint de acord cu ele.