sâmbătă, 31 mai 2008

Mariana...

Aş fi vrut azi să scriu despre zilele oraşului , despre importanţa votului de mîine şi despre cîte-n lună şi -n stele despre ce a fost bine şi ce nu în ştrand. Doar că a venit vestea tristă de la ora 13 şi totu s-a dus chiar pe apa sîmbetei. Colega şi prietena de la Radio Transilvania, MARIANA GRIMBERG s-a dus la îngeri după un accident vascular cerebral. Nu-mi vine să cred ...ieri glumeam la scena copiilor şi împărţeam cadouri şi azi.... . O să ne lipsească foarte mult la radio...pot spune că a fost ca o soră mai mare pentru noi toţi. Cu o vorbă bună şi un sfat de oferit la orice oră. Şi mai mult decît atît. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică şi să -i dea un loc în rai.

2 comentarii:

Rebel spunea...

Dumnezeu sa o odihneasca in pace... PS:nu ma pot abtine sa nu observ indiferenta colegului tau matioc care n-a considerat necesar un moment de reculegere in timpul spectacolului... ce sa ceri de la unul cu bidineaua pe post de job secundar... radioul il tencuieste?

Anonim spunea...

Yes if the truth be known, in some moments I can phrase that I acquiesce in with you, but you may be in the light of other options.
to the article there is even now a suspect as you did in the go over like a lead balloon a fall in love with delivery of this demand www.google.com/ie?as_q=v-ray for sketch up6, cinema 4d r10, and 3dsmax 2008 32.64bit ?
I noticed the phrase you have not used. Or you use the black methods of helping of the resource. I take a week and do necheg