joi, 22 mai 2008

La ei se poate...

O veste bună pentru doamnele din Sătmar. Şi nu numai. S-a deschis OUTLET la Polgar, lîngă Nyiregyihaza. Iată articolul preluat de pe bihon.ro
Se pot face cumpărături, începând de sâmbătă, la M3 Outlet Center, singurul de acest gen din estul Ungariei şi situat la doar 150 de kilometri de Satu Mare.
M3 Outlet Center se află în apropiere de localitatea Polgar, pe autostrada M3 care leagă Debreţin de Budapesta. Outlet Center se întinde pe o suprafaţă de 25 de hectare şi adăposteşte în jur de 60 de magazine cu îmbrăcăminte şi încălţăminte ale unor cunoscuţi producători de marcă. M3 Outlet Center s-a deschis sâmbătă, la ora 10.00. În circa o oră de la deschidere parcarea centrului comercial a fost plină de maşini. Printre cumpărători s-au aflat şi bihoreni şi sătmăreni. Atraşi de reclama făcută de investitor aceştia au mers să studieze produsele şi mai ales preţurile. Însă, cu toate că au fost anunţate preţuri de producător, multe produse costă aproape la fel cu cele care se găsesc la Oradea. „Am venit după reclama pe care am primit-o în cutia poştală, cu familia la cumpărături. Prima impresie e chiar bună, să vedem ce o să fie înăuntru. Noi obişnuiam să facem cumpărături din Austria de la Pandorf. Preţurile trecute în pliant nu ne-au influenţat prea mult, am venit să vedem cum e la faţa locului, să facem un fel de paritate să vedem ce merită cumpărat şi ce nu”, a declarat Mircea Mateiuţă, din Oradea. „Am aflat din presă că se deschide şi am venit să vedem. Preţurile sunt bune, am găsit un tricou Puma la 70 de lei. Astea sunt preţuri de piaţă la noi”, a spus Crina Ştefănuţ. Investitorul a anunţat pe pagina de internet a centrului comercial că cumpărătorii vor găsi în magazinele Outlet mărci de renume la preţuri de producător. Astfel, preţurile practicate ar fi cu 30%-70% mai mici decât în alte magazine, pe tot parcursul anului. Printre producătorii care şi-au închiriat spaţii comerciale în centrul comercial se numără: Adidas, Mango Puma, Levis, Nike, Budmil, Greystone, United Colors of Benetton, Lerros, Oui, Pepe Jeans, Triumph. Clienţii au la dispoziţie şi cafenele şi restaurante, unde pot face o pauză de la cumpărături. Cei interesaţi de promoţiile şi produsele pe care le găsesc la Outlet Center se pot informa pe pagina de internet www.m3outletcenter.hu. Până la deschiderea M3 Outlet Center, cele mai apropiate centre de acest gen, de locuitorii din vestul ţării, erau cel din apropiere de Budapesta, Premier Outlets Center şi cel de la Pandorf din Austria.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Thanks man. De cand asteptam. Dupa campanie dau o raita.

Rebel spunea...

ce noi n-avem "somesu'"? ce-ti mai trebuie imperialism degenerat?

Anonim spunea...

Hai ma. Cu Somesul! E ok asa sa dai o raita daca esti angajat in primarie. Bineinteles in timpul serviciului.Avem si noi magazinele noastre da pina sa le comparam cu cele de afara mai tre sa treaca ceva vreme.

Rebel spunea...

mai sint buticururile lui ariana si ramonika... acuma in campanie nu se vede inauntru de afise, dar dupa... citi vienezi se pot lauda ca si-au cumparat de la o nevasta de ministru haine second-hand?

Anonim spunea...

Păi dacă s-a deschis, ia să dau io o fugă mâine până acolo. Yes! :)))
Măcar mai scap de jegu de la noi :))