joi, 15 mai 2008

Handbal Da , baschet ba!

Am scris ieri doar de limba pecare i-a dat-o primarului Ilyes nea Dorel Curpas la banchetul CSM /ului.Si nu mai revin acum asupra subiectului. Astept s-o faca cei din PSD si sa-i dea un brinci in afara partidului ca oricum nu i-a ajutat nici in mandatul trecut si nu vad de ce ar face-o in urmatorii patru ani. Din pacate n-a fost singura gafa... conducerea a invitat toata echipa de handbal , care fie vorba intre noi a papat trei sferturi din buget pentru o modesta clasare pe locul 4 in B, iar de la baschet au chemat doar trei fete plus antrenorii desi toata echipa a promovat in Liga Nationala!
Mai mult , onorabilii domni din conducere au pregatit plicuri cu prime sau salarii ce-or fi fost, doar pentru handbal in vreme ce fetele de la masa priveau nedumerite la ce se intimpla in jurul lor! Curat discriminare Fogel-ur. Ce sa intelegem? Ca handbalul va inghiti iar cea mai parte din buget chiar daca nu prea avem satmareni in lot , in vreme ce baschetul promovat doar cu jucatoare din Satmar si cu cheltuiala mica va ramine un soi de Cenusareasa. Mai multa atentie la detalii domnilor!
Sa speram ca indiferent de culoarea politica a viitorului primar si de cea a Consiliului local vom ramine cu acest CSM la Satu Mare. Si vom avea in sfirsit sport performant in oras. In plus ar fi nevoie si de o conducere profesionista cu oameni de sport in posturi de decizie... Iar numele lor le gasim rapid: Ghita Istrauan, Ionel Pacurariu, Feri Schlachter, Adriana Pricop si chiar impresarul de la butoane , responsabil cu promovarea baschetbalistelor, Petru Eles.

4 comentarii:

Rebel spunea...

poate le plac baietii... nu fetele... :)

Anonim spunea...

Domnul Curpas e un comunist. Nu stiu ce mai cauta in CL il cauta moartea acasa.

Rebel spunea...

curpas comunist... va rog fara pleonasme pentru ca ne pierdem credibilitatea... :)

Rebel spunea...

iar domnul curpas este contradictie in termeni...