luni, 19 mai 2008

Curs valutar

Prietenul meu Dan Popa(ou de găină) mă nenoroceşte cu informaţiile economice. E mai ceva ca Varujan Vosganian...pentru amatorii de astfel de ştiri treceţi şi pe la popa*s blog. Cam aşa arată postările lui Cursul valutar de azi, in interpretarea ING
“La mijlocul sedintei, apetitul pentru risc al investitorilor la nivel global s-a imbunatatit dupa ce bursele din Europa siau consolidat castigurile. Aceasta a atras interesul jucatorilor straini pentru leu, iar perechea EUR/RON s-a imbarcat pe o traiectorie descendenta. Aceasta a declansat executarea ordinelor stop-loss ce au dus perechea usor sub 3,6400″, spun senior economistii ING Bank, Vlad Muscalu si Nicky Chidesciuc. SUPER TARE frate!
Mă gîndeam că n-ar strica să ne jucăm de-a campania electorală în varianta cursul zilei...Ce-ar ieşi? buldogul Blaga pierde citeva unitati in fata independentului Sorin , dar cistiga in fata lui Ludovic.La satu mare forintul ilyes e la mare cautare si se vinde bine. Cam doi coica la un ilyes, in vreme ce la mare, pastaia ramine valuta preferata de turisti asa cum marca germana e buna la sibiu iar bocu la kolojvar.sa schimbati bine şi alegeti cu grija cursu din 1 iunie.treci pe la rebel ca să-ţi faci o idee la monkey channel.

Un comentariu:

Anonim spunea...

:)) Buna tare interpretarea ta.