miercuri, 28 mai 2008

Adam Boer a avut dreptate

Satmareanca m-a pus la lucru. Si uite ca dau un subiect bun...
Scriu si eu...ca nu mai sint bani pentru lucrarile de pe Odoreului. SAu poate nici n au fost de la inceput. Ingineru de la firma ne a lasat cu gura cascata cu anuntu lui...ca nu mai vor sa lucreze ca nu i-a platit primaria. Gyusi ori e prost ori vrea neaparat sa si traga singur suturi in partea dorsala cu 3 zile inainte de alegeri. Imi zice un amic ca nu s-ar fi aprobat de la Guvern luarea de catre primarie a creditului de 400miliarde...asa o fi nu ma bag. Si uite ca adam boer avea dreptate cind scria ca prin visteria primariei sufla vintu si ca nu vor fi bani pentru continuarea unor lucrari deja contractate. Din toata inima , semnez pentru locuitorii de pe Odoreului si din zona afectata de praf si de un trafic infernal. REBEL, NU TEMBEL!

11 comentarii:

Adam Boer spunea...

@florin
ca şi jurnalist (chiar dacă amator) serios, am sunat atât la firma Alfarom, cât şi la Betonút. Din ambele locuri mi s-a infirmat ştirea: adică se lucrează în ritm bun, peste două săptămâni vor începe asfaltarea.

Este adevărat însă că prima factură emisă pentru lucrarea Odoreului va fi scandentă în data de 30 mai, adică peste 2 zile.

În legătură cu creditul nou, respectiv cu avizul comisiei de la Bucureşti, nu am încă confirmare. Revin dacă am ştiri noi.

Rebel spunea...

oameni buni... l-a vazut careva pe oligofren prin zona? in afara de autobuze (destul de delicata si povestea asta) si afise? tace ca porcu-n cucuruz, nici nu-l vezi nici nu-l auzi... ar trebui scos din birlog...

Adam Boer spunea...

@rebel
azi a fost de la ora 10 la RadioImpact cu domnii Ardelean, Coica, Vădan şi Olar. Domnul Ilyes a fost pus pe spate de către contracandidaţii lui.

Azi de la ora 18:00 se repetă "distracţia" pe FocusTV...

Adam Boer spunea...

Vineri 23.05.2008 în cadrul şedinţei Comisiei de Autorizare a Împrumuturilor Locale, s-a acordat aviz favorabil pentru “Împrumutul pe termen lung pentru finanţarea în continuare a programului de modernizare şi reparaţii străzi”.

Valoarea imprumutului: echivalentul in euro a 40.000.000 lei pe o durată de 20 de ani, cu perioada de graţie de 36 luni
Procedura de atribuire: licitaţie deschisă
Ofertantul câstigător: DEXIA KOMMUNALKREDIT BANK AG

florin cristian mureşan spunea...

Atunci ingineru care a povestit azi pe strada era ori prost informat ori sabotor... ALTCEVA NU POT SA SPUN. Legat de credit , nici mie nu mi vine sa cred ca se apuca sa vorbeasca primaru aiurea in conferinta de presa. Eu am preluat o stire direct de la executanti, adica de la cei cu sapa, si am incercat sa aflu daca se confirma. Daca zici tu ca vor incepe asfaltarea peste 2 saptamini nu pot decit sa ma declar fericit. Sa dea Domnu sa ma fi inselat eu. Aici e doar un blog...Dar e bine sa fim vigilenti. Ca-n orasu asta una se spune si alta se intimpla.

florin cristian mureşan spunea...

Legat de emisiunile electorale. Draga Adame din pacate lumea nu prea asculta si nici nu le urmareste prea atent. Nu se voteaza dupa ce spun candidatii. Si crede-mă că ştiu ce vorbesc. Am făcut destule emisiuni de genu ăsta. Eu acum patru ani l-am întrebat pe Ilyes care sînt argumentele lui şi cum încearcă să convingă electoratul român să voteze cu UDMR, de exemplu. Nu mi-a răspuns concret,semn că fiecare se bazează pe felia lui. Mai greu e la PNL, PSD, PLD sau PC cu PNG.

Anonim spunea...

florine, ce fel de jurnalist e ăla care aude o vorbă pe stradă şi ţup cu ea la publicare, fără să verifice mai întîi direct la sursă? întreb şi eu, nu dau cu parul? la faza asta, boer-ul şi-a învăţat lecţia, toată stima!

florin cristian mureşan spunea...

Draga hnu eu doar am pus zvonu pe blog. Nu l am publicat in ziar si nici n am vb la radio. Asa ca pina la publicare e cale lunga. Ma bucur ca Adam s-a grabit sa sune inca de ieri pe la firme. Eu am pus problema doar ca simplu locuitor al Satmarului care culmea mai si sta pe Odoreului. Da m-am saturat de cit praf am inghitit si de cit mi am frecat masina prin gropi si santuri.

Anonim spunea...

altfel spus, tu din momentul in care iesi din redactie incetezi sa mai fi jurnalist :) iata o atitudine justa!
am ascultat emisiunea electorala dimineata si mi-a fost de-a dreptul mila de tine si de matioc dupa prima ora. cum naiba puteti suporta duhoarea prostiei care emana cu fiecare silaba de la mariile lor, candidatii? unul si unul, parca ar fi tunat si i-ar fi adunat, se intreceau in a debita balarii... jalnica prestatie! si va admir ca nu i-ati luat in suturi, acolo in studio.

Anonim spunea...

As vrea sa ma ocup doar de sport din punct de vedere al jurnalistului. Da nu prea mai am obiectu muncii aici in Satu Mare. Ca sa stai linistit treaba cu lipsa banilor si lucrarile de pe strada mea mi-a fost confirmata si ieri dupa emisiunea electorala cu primarii , din mai multe surse. Doar ca lucrarile merg mai departe tocmai din motive electorale. Si nu pot decit sa fiu fericit ca s-a nimerit ca asfaltarea sa fie facuta in prag de alegeri.Altfel stateam mult si bine cu strada intoarsa ca si cei de pe Paulestiului. Legat de emisiunea electorala da mi voie sa nu comentez prea mult. Doar ca am vrut de doua ori sa opresc "dezbaterea" si i am amenintat ca plecam acasa si punem muzica.Din pacate si CNA ul ne cam leaga de miini si ne pune calus la gura in campanie. Pt ca ei platesc campania si tu n ai voie sa i ataci prea tare.Reguli ciudate.Si cum n am de unde sa scot 400 milioane de lei pe amenda m preferat sa i las sa se scofaleasca.Desi cunosc multe amanunte despre culisele din jurul candidatilor. Si ca s a negociat la negru pe la spate. Da asta e...Asa ca dau o bere daca voi avea ocazia sa te cunosc si personal. Legat de iesitu din redactie...Dimineata stau la radio de la 6-11 iar la gnv termin pe la 8-9. Asa ca e cam una intr una ca sa glumesc si io!

Adam Boer spunea...

@florin
cam aşa cum zici tu... Odoreului a fost licitat şi lucrările au fost demarate fără acoperire 100% din punct de vedere financiar. Lucru ilegal defapt.

Primarul actual a mizat pe creditul nou care a venit cu întârziere... lucrarea este acuma acoperită, dar timp de aproape trei luni nu era.