duminică, 9 martie 2008

Vai Micula lor!

A început returul în LIGA a-3-a. Nimic nou însă pentru echipele din judeţ. Atîtea cîte au mai rămas , în judeţ. Someşul tot în luptă pentru locul trei, care fie vorba între noi , nu se premiază, iar Micula se zbate în subsol în speranţa că nu va retrograda şi bineînţeles nu-l va încurca pe primarul Doboş în lupta lui pentru un nou mandat.
Interesant va fi meciul de marţi de la Baia Mare. Un soi de momentul adevărului pentru Someşul. Dacă bat, băieţii lui Nastai şi Bolba au cale liberă spre locul 2, dacă nu atunci rivalii maramureşeni au şanse mari chiar să prindă Lotusul din urmă.
Greu de înţeles însă ce se întîmplă la Turul... Cu vedetele Dragomir, Tempfli, Marius Pop în lot, aduse cu mare tam-tam în această iarnă, miculenii n-au făcut niciun punct. Iar viitorul nu sună prea bine mai ales că pe terenul de la Micula vor veni în această primăvară...Lotus şi FC Baia Mare, iar oamenii lui Petric au ajuns deja la minus 7 în clasamentul adevărului. Care e explicaţia_ Greu de spus... Poate în tur echipa a fost lipsită de vedete, dar mai unită şi mai ...muncitoare acasă. Poate Dragomir şi Tempfli n-au înţeles că la Micula nu-i loc de creaţie, pase la mijlocul terenului şi posesie prelungită ci de muncă multă şi migi aruncate la bătaie direct pe vîrfuri. Iar cu un mic ajutor dat de oamenii în negru...victoria vine de la sine. S-avem totuşi răbdare şi mai ales să sperăm că în scurt timp va răsări soarele şi pe uliţa fotbalului sătmărean.

Un comentariu:

Anonim spunea...

poate a fost prea buna vremea si, implicit, terenul :D