duminică, 23 martie 2008

Şimleu, file de poveste tristă

Au trecut cinci etape din retur şi eu unul tot nu înţeleg de ce au vrut cei de la Şimleu să cumpere locul Olimpiei din C6. Iar după ce am văzut meciul de vineri dintre Oli şi Someşul semnele de întrebare s-au înmulţit.
E clar că şi localnicii au simţit că echipa nu le aparţine că nu e decît un moft al unui patron care a vrut să-şi satisfacă un hatîr, o poftă. Lumea nu s-a înghesuit în tribune, să tot fi fost 150 de privitori şi vineri. Nimeni nu a încurajat Olimpia, nu s-a strigat măcar o dată Hai Şimleu sau Hai Ai noştri ci mai degrabă au venit aprecieri răutăcioase adresate propriilor jucători. Nu te mai apleca mă, că nu te mai poţi ridica i-au strigat portarului de la Şimleu! Şi atunci de ce să cheltui peste 2 miliarde de lei pentru o echipă ce nu face faţă în Liga a-3-a şi care va fi o gazdă bună pentru toate colegele din serie. În sensul că va pierde multe puncte fără să fie deranjat adversarul nici măcar cu o înjurătură venită din partea spectatorilor.
Un miliard s-a plătit la FRF pentru datorii, un altul s-o fi cheltuit cu amenajarea bazei , cu salariile jucătorilor şi angajaţilor...Nu pomenim de suma dată conducerii vechi a Olimpiei pentru a -şi vinde clubul pentru că nu am văzut nimic...oficial. Şi atunci, spuneţi şi voi ce rost a avut toată mişcarea asta din moment ce Olimpia chiar şi la Şimleu se îndreaptă spre a treia retrogradare consecutivă.

Un comentariu:

Anonim spunea...

pardon