marți, 4 martie 2008

Se coace CSJ Olimpia

Olimpia lui Catrinel a plecat la Şimleu şi nu mai revenim asupra modului în care s-a făcut tranzacţia. Ne ocupăm niţel de noul club Olimpia, cel finanţat de consiliul judeţean şi care va funcţiona , sperăm noi de la vară.
Deocamdată avem o comisie care se ocupă de acte. Atît şi nimic mai mult... Din care fac parte tot soiul de personaje ce au sau nu legătură cu sportul. Începutul e promiţător, căci un anume consilier Mate s-a supărat din start şi nu vrea să mai audă nici în ruptul capului de culorile simbol, galben-albastru! Poate ar vrea ca la Fradi, alb cu verde ,doar că asta nu a caracterizat Olimpia niciodată. Apoi, acelaşi udemerist de frunte nu vrea să mai audă de fotbal în club. Cică-s prea mulţi în schemă! Sincer zic, poate ar trebui să reducem de la 11 la 7 numărul de jucători ca să fie probabil minoritari în teren. Că aşa vrea tînărul Mate. Cu aşa Gyuri -contra în comisie tare mi-e teamă că ne prinde Crăciunul şi noi tot după acte o să umblăm. În vreme ce în alte judeţe se vorbeşte de organizarea unor Campionate Europene.
La final să amintesc şi ramurile sportive ce se vor regăsi în csj Olimpia: box, tenis de masă, volei, scrimă , atletism, fotbal şi lupte.

3 comentarii:

nimeni spunea...

rugby, nu? inseamna ca mate asta si ghiulea nu-s in aceeasi barca... lasa ca se implica cumnatelu' si face el treaba. doar le stie pe toate...

Cosmin Dan spunea...

De ce trebuie sa fie 2 cluburi: CSM si CSJ? Volei si tenis de masa? Avem si ceva sportivi?
Si de unde loc in liga a 3-a la fotbal? O sa ii plateasca salajeanului banii pe datoriile la FRF?

Anonim spunea...

Asta se intimpla cind persoane paralele de sport preiau initziativa...am mai avut cazuri la Satu Mare si nu am invatzat nimic.