marți, 25 martie 2008

La famiglia

Îmi place că au şi apărut deja comentarii pe blogurile sătmărenilor la anunţata deja candidatură a cuplului penelist SISI-Ştef la preşedinţia Consiliului Judeţean şi respectiv la Primărie. E un gheşeft de familie din care niciunul dintre ce-i doi nu prea are şanse de reuşită. Iar ca tabloul să fie complet poate vom găsi pe listă la consiliul local şi numele finuţei Cristina Caiţa . În plus văd că se trag sfori ca finul Ovidiu Caiţa să ajungă ... director la Teatrul de Nord, finanţat tot de la consiliu judeţean. Cine ştie, dacă mai urcăm prin arborele genealogic al domnului ministru IMM poate mai găsim şi alţi posibili catindaţi. Da ce ne mai mirăm...că PNL-ul a ajuns o afacere de famiglie la Satu Mare. Şi nu de ieri de azi.
Staţi să vedeţi că pînă să candideze pentru fotoliul lui Gyuszi, domnul Adiţă Ştef va sta vreo dpuă luni şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Ţăndărică e mic copil şi ar trebui să ia lecţii de tras sfori de la politicienii Sătmarului.

6 comentarii:

Anonim spunea...

esh, tot UDMR castiga

Anonim spunea...

...ca asa-i sta bine romanului:mai rau sa nu fie...de vreo 50 de ani incoace. Slagarul asta ar trebui sa ne reprezinte la Eurovision...pt.conformitate,Gigi de departe.

Anonim spunea...

La famiglia dell blog
Cinstitului blogger ii sade bine a vorba: tinut in balastiera de unchi secretar de ministru pe balti si inundatii. Rejectat de divizia C de cauciucuri sparte pe blaturi, vecinul groapei de gunoi, maraie sictirit ca e doar nepot de secretar de stat.

Anonim spunea...

doamne citi frustrati... Breti

florin cristian mureşan spunea...

Salutare La famiglia dell blog. Da repede reacţionaţi...doar că ar trebui să le răspundeţi tuturor comentatorilor din blogosferă care au fost mult mai acizi decît mine la anunţarea dublei candidaturi de familie. Pe mine chiar mă doare-n cot de frămîntările voastre şi ale tuturor celor care se vor primari, preşedinţi sau consilieri. Să fiţi sănătoşi şi s-aveţi baftă la alegeri. Eu unul nici nu o să candidez şi nici nu o să-mi doresc prea curînd un post călduţ plătit de la bugetul statului.Chiar dacă mi-ar permite şi mie familia!?

Anonim spunea...

or fi stat amindoi sa piarda vremea cu mesajul? :) sau au mai avut si alte ajutoare?