miercuri, 30 aprilie 2008

Baftă doctore!

Am participat azi la lansarea pe orbită a candidaţilor PSD la Satu Mare. Nu pot să zic că m-au impresionat pînă la lacrimi , dar nici fiasco n-a fost. Mi-a plăcut decorul , aranjamentele cu baloane şi faptul că în sfîrşit în sală am văzut mulţi tineri. În schimb m-au dezamăgit discursurile prea lungi şi seci venite de la greii Dâncu şi Paşcu. Primul a pus iar placa anti Bucureşti, iar al doilea părea mai degrabă cu gîndul la Bruxelles decît la Satu Mare. Sincer vorbind cel mai bine a ieşit , surprinzător, Mircea Govor . Acesta a impresionat prin sinceritate , mai pe înţelesul tuturor a spus sălii ceea ce şi crede şi ce şi vrea să facă. N-a fost deloc fals... Mai avea puţin şi-i dădeau lacrimile. În plus a avut şi cel mai mare succes împotriva duşmanului PNL... L-a furat pe primarul Şteţ de la Supur şi l-a mutat cu consilieri cu tot la pesede.
Vreau să -i spun doar atît doctorului Coica... Baftă multă. Illyes poate fi bătut doar cu armele lui...Dar îl anunţ că refuz să votez lista de la consiliul local pentru motivele pe care le ştie foarte bine. E acolo o persoană care n-are nimic în comun cu ideea de psd. Şi a trădat mai mereu cînd interesul personal i-o cerea. Sincer nici numele de pe lista de la CJ nu-mi spun mare lucru de la locul 3 în jos. Va fi greu de ieşit în lume ...! Noroc că la nivelul comunelor locomotivele par bine alese şi vor trage trenuleţul trandafiriu în sus.
Super Bura de la Negreşti, finuţ şi Mitraşca de la Tăşnad, iar Mitică de la Odoreu va căştiga clar din primul tur. În schimb doamna de la Carei are şansa lui Gogu mortu....
N-am văzut în sală niciun reprezentant de la PD-L, PC sau alte partide din coaliţia românească ce-l susţine pe Valer Marian. Să fie un semn sau sînt eu prea suspicios. Apropos , bun discursul lui Valer dacă ţinem cont că l-a ţinut Ciocan în picioare vreo 2 ore... Dar se simte că-i lipseşte intonaţia şi "jocul de scenă". Adica ar trebui sa fie mai convingator si mai cald in vorbire. Alegatorii trebuie convinsi sa te voteze...iar vorbele lui Valer aduc mai degraba a amenintari! Dar mai e vreme sa retuseze aceste mici imperfectiuni. Sa fim sinceri nici Arpi Csehi nu/i un superorator , iar SISI IMM nu cred ca scoate mai mult de 5-6%. Parerea mea.
Dupa adunarea de ieri ramin la ideea...Imi iubesc orasul, deci vreau alt primar! Chiar un medic -primar. Iar la judet mergem pe varianta Valer Marian. La consilii ne mai gindim...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mi se intampla tare rar dar de data asta sunt de acord in totalitatea cu cele scrise de tine. Si mie mi s-au parut putin cam exagerate discursurile lui Dancu si lui Rus. Despre cel al lui Pascu nici nu mai are rost sa vorbim.
Daca tot zici ca vrei un medic primar da o tura pe la mine(cu ajutorul bunului Dumnezeu) sa iti dai cu parerea asupra imnului nostru de campanie.

florin cristian mureşan spunea...

Voi veni sa-l ascult. Acum sa nu se increada domn doctor...da n am gasit altul mai vrednic. Nu s sigur ca el e si varianta cistigatoare pentru oras. E mai degraba un vot impotriva modului in care a inteles Gyuzi sa faca administratie.