marți, 22 aprilie 2008

Pentru binele fotbalului...

Bla, bla. Asa ar fi trebuit sa sune titlul cronicilor de la meciul Somesul-Turul Micula de ieri. Micula a cistigat pentru ca avea mai mare nevoie de puncte sau cum se zice...si-a dorit mai mult! Nu sustin ideea de non combat, dar acum salut in sfirsit faptul ca doua echipe satmarene se pot ajuta intre ele .Mai ales ca in trecut se dusmaneau fara rost si faceau indirect jocurile altora. In fond cu ce ne incalzea daca Somesul ar fi batut Turul si i-ar fi trimis pe miculeni in judet? Ramineam cu o echipa in Liga a3-a si atit. Si continuam sa scriem de la toamna de Daciada AJFista care naste pasiuni doar intre vacutele de pe marginea izlazurilor comunale pe care se mai da in basica. Sa ne amintim de Austria-RFG de la Mondialul spaniol din 82, de Anglia-Irlanda de Nord 0-0 care ne a lasat pe noi in afara mondialului mexican si exemplele internationale de blat ar putea continua. Cit priveste meciurile de pe la noi, din Ligile 1, 2, 3 am o lista suspect de lunga cu meciuri"bara-bara".
Problema e alta! Ce facem de la toamna cu fotbalul satmarean? Cind mai promovam si noi macar in liga a-2a? cind renovam stadionu? cind aducem si chiar lasam un om de afaceri sa faca performanta in fotbalul satmarean? astept provincia!

Un comentariu:

Anonim spunea...

E final de sezon, acum incep meciurile din culise. Cat despre fotbalul satmarean, fie se dezvolta orasul si apar cei cei vor imagine, fie ne trezim peste noapte cu un multi milionar nebun. Deci vor mai trece minim 4-5 ani...