vineri, 18 ianuarie 2008

IO , Zeus

Mă joc de-a Mafalda Sătmarului. Sau de-a Zeus local că e la modă .Să ne închipuim ce şi-ar dori partidele de la anul electoral 2008.
1. UDMR ul mizează pe o victorie la pas la primărie a lui Illyes. Şi , de ce nu, pe un succes a lui Arpi Csehi la Consiliu judeţean.
2.PSD-ul l-ar arunca pe dr. Coica în luptă , dar la primărie ar vrea şi Gabi Leş. Din păcate nici măcar pesediştii nu prea cred că vreunul din cei doi l-ar putea bate pe gyuszi şi se gîndesc că ar fi bune şi pozişiile de viceprimari şi eventual preşedinţia CJ.Asta dacă se vor înţelege ţn culise cu udemeriştii.
3.PNL-ul defilează acum cu Adi Ştef catindat fără şanse la primărie. Surpriza ar pute veni de la IMM-uri. Ovi Silaghi ar putea fi aruncat de partid în luptă. Doar că şi prefectul Radu Bud se gîndeşte la o mutare şoc dacă prietenul Citroen i-o va cere.
4.PD-L nu are deocamdată un candidat , dar speră că Băse o să-l tragă spre turul doi, cu gyuszi. Şi apoi Dumnezeu cu mila.Iar la CJ viseaza la 20%.
5. Nu există.Restul partidelor la Satu Mare nu contează. Sper că nu se supără...
Ce-o să iasă? Nu/mi doresc neapărat dar Gyuszi va fi primar. Iar la CJ cine ştie poate iese udmrul cu doi vice...Vă întreb cine-i atunci pre;edintele? Ăsta-i jocul de-a Yeus pe care vi-l propun...

Niciun comentariu: