miercuri, 19 decembrie 2007

Scuze Crush şi Alexandra Ungureanu

N-am apucat să scriu prea multe despre evenimentul caritabil de luni, organizat la Teatru de Nord. Din păcate s-a mai demonstrat încă odată că drumul spre...iad e pavat cu intenţii bune. Altfel nu-mi explic cum de s-a putut lăsa păcălită Alexandra Ungureanu împreună cu Crush să -şi lege numele de o şuşă în care organizatorii n-au fost înstare să asigure nici măcar condiţii minime de sonorizare, iar de promovare sau susţinere a evenimentului nu mai putem vorbi.
Nici preţul biletului , 35RON ,nu i-a prea atras pe sătmăreni căci să fim serioşi oricît de milos ai fi la un salariu de 5-600 ron nu prea te lasă bugetu să faci astfel de gesturi , chiar dacă e vorba de copii din centrele de plasament. Iar dacă mai vine şi soţia, ajungi la 70 RON. Consecinţa amatorismului celor de la Loga center... s-au vîndut doar 110 bilete iar spectatorii au plecat acasă cu un gust amar. Păcat.
N-am văzut în sală nicio oficialitate a judeţului sau a municipiului. N-au timp de gesturi caritabile... Poate. Cred că s-a dus pe apa Someşului şi spiritul Crăciunului...Generozitate, iubirea aproapelui .Doar vorbe bune de spus la biserică. Sărbători fericite.

2 comentarii:

Rebel spunea...

cum altfel, decit pe bani? convingi pe cineva din showbiz sa vina gratis?

Cosmin Dan spunea...

Nimic nu mai merge bine in orasul ala