duminică, 23 decembrie 2007

REGAL ROYAL


Am avut onoarea sa prezint un super spectacol , vineri seara la Casa de Cultura a Sindicatelor. Cei de la Royal Dance Club au umplut pina la refuz sala si desi nu sint mare amator de dans sportiv trebuie sa recunosc ca show-ul a fost de nota 10. Cu steluta.
Marius Iepure cu Kristina Kessler super profesionisti iar copii lui Ovi Ignat dulci de tot. Chiar si Csabcsi a facut atmosfera buna iar Hermina Hotca , totala cu BAU BAU ei. Asa ar trebui sa arate orice gala a laureatilor la final de an pentru un cub sportiv care se respecta si tine la cei care tot anul au muncit si s-au straduit sa aduca rezultate. Nu sa ne adunam in holuri de hotel sau prin birouri la una mica iar primaria sa vina doar cu vorbe , nu si cu niste premii.
Rusine lui Gyuszi si lui Viorila Solschi ce s-au afisat ca niste ciobani la premierea de la DSJ, care s-a tinut tot vineri dar cu trei ore inaintea galei Royal, asta dupa ce l-au refuzat pe Contras si n-au mai vrut sa aloce bani pentru o premiere suplimentara pentru antrenori si sportivi.De la Filarmonica si Dacia ne-am intors pe holul hotelului Sport. La noi ca la nimeni. Iar bonurile valorice de 300 Ron oferite in loc de bani au fost bomboana pe coliva sportului satmarean.
Doua GALE in aceeasi zi...Dar ce mare diferenta .Royal a cistigat prin KO.

Niciun comentariu: