joi, 13 decembrie 2007

Primiti cu colindu? La crisma.

Ca deobicei aglomeratie mare la ore de virf .Lucrari care parca nu se mai termina pe Podu Golescu, multumim illes pentru gaselnita Vegyepsyer, si lumea nebuna in cautarea lui mos craciun.
Tirgu Mosului s/a mutat din parcu central de la Dacia la Lupoaica...iar concertele anuntate si ele s/au dus la Crisma. Sa ma scuze cei de la restaurantul Mon Ami dar parca as fi vrut sa ascult colindele lui Onciu, Carmen Barbur si tot Park Folk Grup altundeva. Sa nu am parte de fum de tigara, vodca si meseni prieteni nu numai cu muzica ci si cu Bachus. Iar MIRCEA BANICIU merita o sala plina la Filarmonica...Parca. Sau ca o solutie se putea folosi una dintre bisericile din Satmar. Daca tot e vorba de colinde , Craciun si X MAS FEST. Da atita-i duce mintea pe organizatori. Cind putin vrei, putin obtii.
Pacat de lumea care s-a inghesuit pe scari la restaurant...aprospos, un restaurant mai mer\eu reclamat la primarie ca deranjeaza prin galagie vecinii. Mai ramine spectacolul de la Teatru. Cu Aura Urziceanu. Acolo-i cu bilete si poate iese mai bine. Iar locatia e mai normala.

Un comentariu:

Cosmin Dan spunea...

Nici de revelion nu is in stare sa organizeze ceva