marți, 1 aprilie 2008

Bani pe interese, nu pe performanţe

S-au dat bani pentru sport ieri la şedinţa Consiliului Judeţean. Acest lucru a trecut însă în plan secundar căci lumea era agitată cu număratul voturilor pentru noul vicepreşedinte. Pentru prima dată de cînd se dau bani de la bugetul judeţului consilierii au ales DSJ , şi bine au făcut, ca liant între CJ şi cluburi. Mare mi-a fost însă mirarea azi să aflu după o discuţie cu directorul Alexandru Contraş că el nu ştia nimic de această hotărîre şi că a aflat că e intermediarul banilor abia din GNV!?. Aşa că mi-am făcut degeaba iluzii că sumele s-au împărţit după criterii de performanţă...s-au dat tot pe pile politice şi pe interes. 1 miliard va merge la AJF, alţi bani la karate, box, handbal. Iar şmecheria mare e că nu s-au trecut şi numele cluburilor în hotărîrea CJ. Adică noi dăm banii şi apoi tot noi spunem şi unde merg. Atunci care-i rolul DSJ -ului ?
De contabil-casier? Şi atît? N-a scos nimeni un cuvinţel de CSJ OLIMPIA , sau s-a născut moartă iedeea acestui club. Parcă tot consilierii judeţeni au mai votat cumpărarea unui loc în liga a-2-a şi apoi Olimpia n-a mai luat nici un bănuţ pînă s-a vîndut la Şimleu . Curat -murdar sprijin pentru sport de la aceşti consilieri. Poate mandatul următor va fi mai bine.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Javre...

florin cristian mureşan spunea...

Putin spus javre cosmine...abia astept sa vad cluburile care vor lua banuti. ca sa ti spun si care apartine pnl-ului care psdului si care udmr. totul pe interese. si probabil pe ritmurile melodiei tornero .

Anonim spunea...

Oare unde ne prinde urmatorul mandat?

florin cristian mureşan spunea...

Pe tine sigur in Timisoara lui Cihandru. Pe mine tot aici printre gropi, gunoaie si datorii la banci-made in illyes.

Anonim spunea...

ceau florin . te felicit pentru noul tau blog . tine tot asa in continuare .

florin cristian mureşan spunea...

Mersi pentru aprecieri anonimule. Mai e mult pina departe . Cred ca ar trebui sa l felicit si eu pe tatucu Iliescu. Si a facut el blog la 78 de ani si ne lasam mai prejos noi, astia mai tineri? Te astept mai des pe aici!