vineri, 5 septembrie 2008

Lung îi drumu Clujului

Mare dreptate a avut cel care a compus melodia asta populară. Miercuri am avut parte de cea mai mare bătaie de joc pe care mi-au administrat-o drumarii romani de cînd conduc mașina pe șoselele patriei. După o călătorie rapidă, de 4 ore juma între Predeal și Turda a urmat coșmarul... Din vîrful Feleacului și pînă la intrare în muncipiu lui Boc am făcut 3 ore și jumătate! Cozi interminabile, șoferi supernervoși, motoare încinse, camionagii în pragul disperării și niciun polițist în zonă care măcar să-ți explice ce se întîmplă. Niciun semafor sau un marcaj suplimentar, cineva care să redirecționeze mașinile adunate... Unora le a fiert apa n motor, alții au rămas cu marfa stricată, unii făceau pipi pe ei...Experiență groaznică. Bine că ne cer taxe peste taxe dar cînd vine vorba de respect față de amărîtu din trafic.... Într-un final ne am dat seama că se lucreaza la schimbarea țevilor de canalizare la intrare în Cluj iar intersecția de acolo era blocată. Ați ghicit! Nici acolo nu am văzut vreun polițist. Așa că v-aș sfătui să o luați prin alte părți daca trebuie să treceți prin Cluj ca să ajungeți la Satu Mare. Poate pe Reghin- Bistrița-Dej sau pela Oradea. Sau vorba unui coleg...prin Ucraina sau Ungaria! Așa că ce să mai vorbim de traficul din Sătmar....chiar am impresia la orele de vîrf că stau foarte puțin la Burdea sau la ieșirea din Micro 16.

10 comentarii:

Anonim spunea...

acuma serios, traficul la noi nu e nici pe departe infernal... astea sunt chestii inventate de oamenii care nu prea ies din oras.
ca drumurile sunt proaste, eh, asta e altceva.


Pai si de ce va mai platiti rovinietele alea? Care se mai si gasesc greu...
Eu nu am cumparat niciodata, si nici nu am de gand pana nu vor fi drumuri DECENTE!

Anton dorel spunea...

Nu degeaba se spune "ca la noi la nime".Si parerea mea Florine e...ca nu e vina drumarilor,sau a politistilor care la ora cand te afla-i tu in trafic ei isi "serveau"somnul pruncului de dupa-amiaza.
E vina ta deoarece la aceea ora ai avut tupeul sa fi pe aceea portiune de sosea.As inclina sa spun ca ....ai fost chiar nerusinat:))
Cu respect,ANTON DOREL

Anonim spunea...

ce bine ca a murit capra vecinului.... ma simt mult mai relaxat... ce-mi trebe mie sa-mi fie bine cind altora le e mai rau? sint multumit...

Anonim spunea...

Tot mai bine e acasa, nu? :)

Cosma Alexandru jr. spunea...

Florine
Ma da acuma ce vrei?
Sincer?
Crezi ca in Cluj is vesnice cozile alea ca la noi??????????????
Vad ca de miscat ceva pentru o echipa tare de fotbal nu misti,de berea ce mi-ai promis-o ai uitat...,cred ca o fost groaznica asteptarea aia...

Anonim spunea...

lung ii drumul spre un nou articol...

Anonim spunea...

ma io am trecut prin cluj ca prin brinza, marti la ora 5... care o fi regula? aglomeratia sau traficul fluid? inclin sa cred ca ce ti s-a intimplat tie a fost un accident... din pacate podurile satmarene aglomerate sint o regula de care nu vom scapa decit odata cu primarul...

Anonim spunea...

Tu ai trecut prin Cluj pe 23 sept.Poate ca s a rezolvat problema de la poalele Feleacului...Cit despre Satmar, n are rost sa mai vorbim. Iar au aparut gropile. Pe Podul Decebal acum si in toata zona centrului vechi. Si pin la iarna mai e destul.
Draga Cosma jr. scuze pt intirziere, dar nu am mailu tau si nu am avut unde sa ti raspund. Vreau o echipă de fotbal la SM, dar sincer deja cred ca am pierdut trenu. Și mă simt legat la mîini.

Cosma Alexandru jr. spunea...

Draga Florine
Nu dispera,trebuie sa ne unim,eventual mai luam cativa si vom face ceva pentru fotbalul satmarean.
Trebuie sa ne intalnim daca vrei.
sanducosmasm@yahoo.com

Cosma Alexandru jr. spunea...

Florin
Hai curaj!scrie-mi!ca nu musc.