joi, 21 august 2008

Tadici şi restu lumii...

N-am prea comentat evoluţia sportivilor noştri de la JO dintr-un simplu motiv că nu prea am avut timp...prea s-au petrecut toate deodată şi zilele au intrat în sac. Aşa am eu impresia. Mă opresc doar la handbalistele noastre! Am, pierdut şi tipic românesc s-a facut gaură-n cer. Tadici e pus la zid, probabil pe bună dreptate, şi e normal ca el să lase locul altuia. Vreau doar să remarc diferenţele dintre Tadici şi antrenorul Ungariei, atîtea cîte le-am observat la time-out-uri. Omu nostru nu le scotea din bă şi fă pe jucătoare în vreme ce omu lor azi cu 30 de secunde înaintea finalului de meci cînd Rusia conducea la 2 goluri a găsit cuvinte de genul...nu i nimic, am făcut o treabă bună copiii mei! Un soi de gyermekek...mă scuzaţi da stau mai greu cu limba scrisă a lui Petofi.
Poate că e şi ăsta un motiv pt care noi n-am ajuns în semifinale. Pentru că jucătoarele noastre s bă şi fă în faţa antrenorilor iar ale lor....fetele şi copiii mei. Poate înţelege şi domnu Tadici ceva din vorbele bunului său amic de la Naţionala Ungariei.

Un comentariu:

Cosma Alexandru jr. spunea...

Ti-am scris un email acu vreo 2 saptamani aici pe blogul tau.Era cu Olimpia.Nu stiu de l-ai citit sau nu.Te rog raspunde-mi.Trebuie sa se faca lobby pt. o echipa de fotbal tare in oras.Tu esti printre oamenii cu greutate in sportul din oras.Eu pot sa-ti fac lobby serios.Si eu vreau sa fie o echipa serioasa de fotbal in oras.Trebuie sa mai strangem cateva persoane de valoare sau implicate,si cred ca putem reusi.