sâmbătă, 2 august 2008

Olimpia, fără număr!

Cît de mult ne-am bucurat cînd am văzut acum o săptămînă că cineva s-a gîndit să preia locul din liga a-3-a şi să ducă mai departe Olimpia. Chiar n-a mai contat că salvatorul de ocazie se numeşte Vasile Boudi, eternul şi fascinantul personaj din fotbalul sătmărean ce are la activ promovări şi retrogradări, ţepe şi succese fără număr! Minunea n-a ţinut însă decît trei zile. Ca orice minune la români, căci omu nostru s-a lăsat păgubaş după incidentele de miercuri de la stadion cînd la meciul de cupă era la un pas să se ia la bătaie cu administratorul stdionului, nimeni altul decît fostul lui angajat, Gabi Both! Both a sărit şi la Catrinel Raţ şi greu s-au mai calmat lucrurile aşa că fiecare şi-a luat jucăriile( cam stricate e drept) şi a plecat acasă. Acum ce ne-a mai rămas?
Avem Olimpia 1921 în faliment, Olimpia 1996 la Beny Kira, Olimpia 2002 la Raţ şi mai nou şi Olimpia 2008 moşită de preşedintele AJF-ului, Szilagyi. Era să uit de CSJ Olimpia , un proict născut mort al Consiliului judeţean, bun de scos pe tapet în campanie electorală şi de aruncat apoi la gunoi. Sau la groapa de gunoi că la asta s specialişti aleşii noştri.
Ce mai e de zis...că avem o grămadă de Olimpii, dar niciuna de Doamne -ajută, iar microbistu sătmărean e băgat şi mai rău în ceaţă într-un moment în care ar dori probabil ca din atîtea proiecte să se facă un singur club. Unul şi bun . Cu oameni de valoare la conducere şi cu un sprijin real de la bugetul judeţului. Să zicem Hai Oli, dar...care OLI?

7 comentarii:

Anonim spunea...

hai sa nu fim IPOCRITI! Trebuie inceput de undeva...de cineva! Ce conteaza cine incepe-Vasile Bodi,Catrinel Rat,Tibi Csik...atita timp cit microbistul satmarean are de cistigat-e de bine. Si oricare din cei susmentionati au fost sau sunt oameni de fotbal...de departe mai de fotbal decit imbecilul de Becali Jiji.Hai Olimpia!!! cum care? a satmarenilor de bine...

Unknown spunea...

HAI OLIMPIA SATU MARE!!! :(

Anonim spunea...

Macar una sa ramana...

Anonim spunea...

Oricum situatia e de tot rîsu...Nu mai ştie omu care e Olimpia adevarata si care i clona. Unde s vremurile alea cind aveam echipa in B macar si satelit pe la Paulesti .?

Anonim spunea...

...ca exista si fotbalisti cu materie cenusie,au demonstrat-o unii si altzii-putzini ce-i drept! Satmareni...putzini:un Keizer-poate. De restu...innoata si ei cum pot prin mocirla tranzitziei...vezi Both,Czine,Helvei-jucatori care au dat ceva orasului Satu Mare,au jucat si in prima divizie cu Olimpia dar n-au atitzia euro in cont citzi sparge azi un putzoi de 19 ani care joaca in liga a doua!!!Doamna sporturilor e cam curva1

Anonim spunea...

Cred ca suntem unici in Romania ,fara echipa in liga a treia , fara echipa inscrisa in campionatul national de juniori .Dar avem o multime de echipe in campionatul judetean ,problema este daca pres AJF va avea cafea pt toti .

Anonim spunea...

Nu vreau sa mai comentez situatia fostelor glorii de la Olimpia. Sau care s au lansat de la Satu Mare. Se tot baga n seama, isi dau cu parerea , critica pe toata lumea la un sprit si cind e de umblat pe la politicieni sau pe la fosti colegi de club ajunsi in functii importante se ascund in papusoi.Nu se poate face nimic in orasu asta. E prea multa rautate peste tot ca sa nu zic ca am impresia ca ne doare mai tare de capra vecinului decit de a noastra. De aia sintem de risul lumii in toate domeniile nu numai in fotbal.