duminică, 10 august 2008

Pacat...

Cristina Stahl a fost eliminată din şaisprezecimile probei de floretă de la Jocurile Olimpice de la Beijing, fiind învinsă, scor 15-6, de floretista germană Katja Waechter, informează site-ul oficial al competiţiei.
În competiţia de scrimă de la JO-2008, România va mai fi reprezentată de Mihai Covaliu (sabie), Rareş Dumitrescu (sabie), Ana Maria Brânză (spadă) şi Virgil Sălişcan (floretă).
Asta i stirea, n-ai ce i face... Pacat! CAPU SUS , VIATA MERGE MAI DEPARTE...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Am urmarit evolutzia scrimerilor indeosebi la Beijing...Realmente,valoarea sportivilor e indiscutabila,de aceea:felicitari Cristina Stahl!
Sa speram ca cealalta romanca ramasa in competitzie la spada va face mai multa Brinza...

Anonim spunea...

Nu prea mai am multe de comentat despre floreta.Vezzali iar a luat aurul, iar in semifinale au fost 3 italience. Aceleaşi Vezzalli, Trillini şi Granbassi. M-am săturat de ele şi cred că nu e totul curat acolo. Dar asta e... Pina la urmă eu zic ...important e sa participi. Pentru noi, Cristina tu esti campioana!

Cosma Alexandru jr. spunea...

Serus
Auzi tu cum esti cu sustinerea Olimpiei sau a unui club de ce sa faca performanta si sa ia stadionul Olimpia?Hai sa ne unim fortele,cat mai multi cei ce tinem la fotbalul satmarean si sa promovam la autoritati ideile noastre.Te rog raspunde-mi pe emailul privat.