sâmbătă, 16 august 2008

În ţara asta se fură tot...se fură cît CHINA1

Operatorul TVR l-a surprins pe operatorul ProTV filmînd în Zona Olimpică!
Conflict deschis între televiziunea naţională şi ProTV, după ce azi, în baza de canotaj, o echipă de la ProTV şi sport.ro realiza interviuri şi filma corespondenţe cu medaliatele cu aur. "Nu se mai poate aşa! De la începutul competiţiei faceţi acest lucru. Aveţi luate nu ştim cum acreditări de presă scrisă şi umblaţi cu camera după voi!", le-au reproşat cei de la TVR celor din Pro. "Pînă acum, Bucureştiul ne-a tot cerut probe, deşi e clar că se întîmplă lucruri incredibile. Acum le-am oferit şi vom face o plîngere către organizatori pentru că e bătaie de joc. ProTV şi-a acreditat pe fals pînă şi cameramanul!", au spus jurnaliştii din TVR.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Am înţeles că se fură, dar pricepeam şi dacă postai doar odată articolul :))) Vezi că ai dublură, probabil are ceva hibe blogspotul, văzusem o chestie în genul şi pe un alt blog.
Poziţia jurnaliştilor TVR nu o pot înţelege. Supărarea lor ar putea veni de la faptul că în condiţiile în care PRO-ul "fură", ei vor trebui să muncească serios şi să nu vegeteze la Beijing ...

Anonim spunea...

Eu inteleg ca "intromisiunea" protevistilor la olimpiada stimuleaza pofta de munca a teveristilor, dar imagineaza-ti cum ar fi sa-ti fure cineva piinea de la gura. Mai ales ca ai ramas in acea institutie tocmai pentru faptul ca are exclusivitate..

Anonim spunea...

Am observat că s-a postat în dublu exemlar. Poate așa reacționează blogspotu la furat în Romania. Sînt niște reguli mai ales la marile competiții bănuiesc iar supărarea teveriștilor e normală căci doar TVR a plătit pentru drepturi....iar alții s-au acreditat pe acolo ca maseuei, bucătari...doar ca să mai prindă o imagine. Legat de calitatea oamenilor rămași în TVR asta nu o mai comentez. Cei mai valoroși s-au cam dus pe la gsptv, realitatea, kanald.Oricum comentariile cele mai bune le găsim la Eurosport. chiar dacă ăia stau în studio la București iar teveriștii-s în China.