marți, 2 iunie 2009

Ardelenii, ardelenii!

Am promovat in Liga Nationala si asta e singurulu lucru care conteaza. Asa as scrie in mod normal dupa performanta celor de la CSM. Doar ca finalul a fost stricat de meciul acela ciudat cu Rom Cri Brasov si in loc sa ma bucur duminica am ramas cu un gust amar.
Ne au batut la 7 goluri deferenta si am promovat impreuna...parca miroase a blat. Partea proasta e ca regizoru parca a uitat sa le spuna tuturor actorilor din sala care i scenariu si unii dintre baietii de la noi erau parca in alt film. Na ...asta a fost.Au promovat ardelenii impreuna, dar la ce ne ajuta asta pe noi?
Poate era mai bine sa intre Craiova , echipa mai slaba cu un buget modest pe care sigur am fi batut o in Liga. Asa brasovenii se vor intari si nu i sigur ca pin la toamna nu vor uita de cadoul pe care l au primit de la noi. Ramin totusi la parerea mea...ca nu se face sa promovezi in premiera in Liga Nationala cu un meci care lasa in urma o gramada de semne de intebare. Nu cred ca federalilor le a placut ultimul spectacol oferit de CSM. Sau...cine stie ? Caci la cum au fluierat arbitrii se putea intimpla orice. Chiar sa pierdem la 10 goluri. Asa au condus meciu incit Brasovu a jucat 60 de minute cu 2 oameni in plus. Iar noi eram cu vreo 2-3 in minus!!!!
Gata cu speculatiile...raminem cu promovarea si ne bucuram pentru ea. Azi le dau si handbalistilor un tort din partea emisiunii Saptamana spotiva. Sa nu se supere...si sa creada ca tin doar partea baschetului... Bravo CSM.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Da` de chestia cu Scopul scuză mijloacele n-ai auzit până acuma?
La toate blaturile din sport prin care ardelenii au fost ani la rând victime ale discriminării tuciuri venite din așa zisul Regat,blatuțul ăsta e mic copil râgâind discret țâța îndestulării! Asta da metaforă....demnă de un ardelean mulțumit....

fcmuresan spunea...

Nu m a deranjat ca am pierdut cu cit ”trebuia”. Ci faptul ca unii din echipa au fost luati de fraieri si au fost lasati sa creada ca totul e pe bune iar altii se dadeau deoparte sau ratau din orice pozitie. De aici si atmosfera ciudata din vestiar. Dupa meci portarul Teremi, care a jucat accidentat a trintit toate flacoanele intilnite in cale iar Nagy Istvan era si el amarit si a venit acasa la SM cu masina si nu cu restul colegilor. Daca tot scuza mijloacele macar scopu sa fie la”comun” . În rest hai Ardealu!