joi, 12 februarie 2009

Mi-am revenit, pe blog!

Gata, mi-a ajuns ! Recunosc ca am fost un lenes in ultimele trei luni si n-am mai postat nimic din noiembrie. Asa ca -mi asum criticile prietenilor din blogosfera si la indemnu chinezului, rebelului sau ale lui darius (si lista e mai lunga recu...)revin la viata pe fcmuresan. Ar fi tare multe de comentat de la sport, la politica, la criza care ne loveste din toate partile! Doar ca azi le las problemele-n traista si i salut aici pe oana stoica mujea si china birta cristian( catalin...na... cum l-am botezat io in GNV...scuze chinezule dau mielu...)
Cei doi s-au lansat la Satu Mare . Oana la muzeu cu Razboiul reginelor iar musiu www.chinezu.eu la Moara cu noroc( restaurantu cu cel mai bun babgulyas din nv)cu site-ul lui www.sportlocal.ro
Promit sa citesc cartea oanei si va sfatuiesc sa lecturati si Blestemul manuscrisului de Hrib &Dolea.
In rest...despre sportlocal.ro numa de bine. E un site care aduce vesti despre sportul din toate cele 41 de judete si nu doar despre jiji, mutu, borcea, turcu ori jorj copos.Si acum hai la lectura...ca nu dauneaza sanatatii.Abia astept sa vad la cine i Manuscrisu blestemat. Eu personal am o banuiala...O fi la tanti Eleana Udrea!!!!
PS. Uite l si pe chinez. la mine pe blog!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Noa finally. Deci nu ne ramane decat sa mai speram ca ti-a si tine cel de sus naravu. :)

Anonim spunea...

Mi a tine naravu...ce si fac...ca nu mi dau pace pretenarii din blogosfera... Vor si pareri sportive, si nu numa. Gata sper sa iasa de una pe zi!