vineri, 27 februarie 2009

CFR interzice consumul de seminţe pe stadionul din Gruia

Conducerea clubului CFR Cluj a decis, vineri azi , interzicerea consumului de seminţe în stadionul Dr. Constantin Rădulescu, demers efectuat pentru ca arena din Gruia să devină "din toatele punctele de vedere una europeană", informează site-ul oficial al ardelenilor.
"Stadionul Dr. Constantin Rădulescu s-a înscris deja în rândul marilor arene ale Europei, demers pe care vrem să îl desăvârşim prin eliminarea consumului de seminţe în tribune. Suporterii au demosntrat că sunt printre cei mai civilizaţi din ţară, iar aprecierile nu au întârziat să apară, numele stadionului fiind cunoscut şi în Liga Campionilor. Suntem convişi că măsura va fi înţeleasă", se arată într-un comunicat al clujenilor.
Mai poti comenta ceva dupa acest comunicat? Mai trebuie sa interzica si popcornu si cipsurile si la intrare sa luam papuci de unica folosinta. Ca deh intram in cabinetul doctorului Iuliu Muresan!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Dr Muresan e unul din cei mai cretini conducatori din fotbalul romanesc. Doar Becali Jiji il intrece. Oricum, atmosfera de pe stadionul CFR-ului e una din cel emai nasoale din tara. Sunt student la Cluj, da nu merg la meciurile CFR-ului. Haide U !

Anonim spunea...

Haide U si de mere si de nU
Corect...aam fost si eu la cfr-Bordeaux si nu mi a placut atmosfera. Cit despre Muresan...permite mi sa nu comentez prea multe. E un jiji mai gras si cu diploma .Atit.

Anonim spunea...

Vai, da cata rautate...

Anonim spunea...

...si ma rog frumos ce vedeti rau in a elimina bomboanele agricole de pe stadion? Mie unul nu mi-a facut placere sa simt din cind in cind in ceafa mea aterizind coji umede(nu UDM!).Dar ma rog,de balcanism-ca sa nu zic taranism,mojicism-nu se scapa cu una,cu doua.

Anonim spunea...

Chiar nu vad nimic rau in asta. Nu ar fi rau sa se aplice tuturor stadioanelor din tara.

Anonim spunea...

chiar foarte bine ca au facut asta..
ma duc la stadion si stau pe un morman de seminte...

florin cristian mureşan spunea...

N au zis nimic daca e voie cu seminte decojite! Popcorn, cipsuri...in plus pe mine ma deranjeaza mai mult vecinii de scaun care fumeaza ca turcii tot meciu. Cu aia ce face domnu dr. Muresan.