duminică, 9 noiembrie 2008

Tibi Csik și Zoltan Pataki vin la Săptămîna sportivă

In aceasta seara( luni) de la ora 21.30 este programata o nouă editie a emisiunii Saptamina sportiva de la NORD-VEST TV. Invitații mei in studio vor fi Tibi Csik, antrenorul echipei Olimpia 2008 și Zoltan Pataki, președintele Comisiei de disciplină a AJF Satu Mare. Pe lîngă cei doi foști jucători ai Olimpiei, în emisiune vor mai interveni telefonic , Adrian Dulcea , golgeterul lui FC Argeș , dar și președintele echipei de baschet MCM Tîrgoviște, Gabriel Boriga. În plus vor mai fi și interviuri realizate la finalul partidei din runda 6-a a Diviziei A la baschet feminin,CSM Satu Mare- MCM Tîrgoviște cu Dan Fleșeriu, antrenorul CSM-ului, Cătălin Tănase, tehnicinul MCM-ului și Monica Brosovszki- Boriga, căpitanul MCM.

6 comentarii:

alyx cosma spunea...

sa-i intrebi pe csik & pataki despre palmaresul raposatei OLI,daca au habar cum se poate recupera,... sa nu se ajunga precum la timisoara. aa.. si daca la anu' oli 2008 vrea sa urce-n C.

Anonim spunea...

mersi de intrebare!

CO spunea...

Discutii despre palmares vor aparea abia cind Olimpia va conta pe jumatate cit Timisoara azi. Important nu e palmaresul ci anul infiintarii: 1921. Da, ne-am batut joc de unul dintre cele mai vechi cluburi din tara, in timp ce "accidente" aparute dupa ocupatia comunista, prospera si au suporteri in toata tara.
Felicitari celor doi, si succes in continuare. Multe adevaruri s-au spus aseara, si se vede ca cei doi iubesc cu adevarat Olimpia.

alyx cosma spunea...

n-am putut vedea emisiunea, florine, faci te rog un rezumat pe blog sau in gnv? merci (si cand vrea sa urce OLI i-ai intrebat?)

Smallball spunea...

Unde sa urce cand nu sunt bagati in seama? Unde sa urce cand nu au bani si joaca de placere? Au fost 2 momente extraordinare aseara: 1 cand ati pomenit de cum il tine nevasta pe Csik ("sparge televizorul":)) ) si partea in care a spus ca jucatorii s-au simtit altfel cand au intrat pe gazonul Olimpiei(nu stiu cat de adevarat poate fi , dar totusi suna frumos). Acesti oameni merita respect deoarece intr-un fel sau altul, bine/rau, au incercat si incearca sa duca numele Olimpiei in continuare! Poate din retur vom fi prezenti si noi la meciuri...da cine stie, mai e mult pana departe ....! Oricum felicitari pentru emisiune!

Anonim spunea...

Multumesc pentru aprecieri...invitatii chiar au fost de nota 10. Oameni pasionati de fotbal si care tin cu adevarat la Oli. NUdoar din interes.
Sper sa i ajutam sa readuca clubul macar in liga 2-a.