miercuri, 12 noiembrie 2008

Revansa lui Palko!


Handbalistii au reusit aseara o victorie mare la Bistrita , 30-27 si au facut un pas important spre cistigarea seriei vest a Diviziei A. Daca pentru egalul din tur l-am gasit _ vinovat_ pe antrenorul
Palko, mai ales pentru lipsa lui de reactie din minutul 40 incolo, acum nu-mi ramine decit sa-i spun jos palaria aceluiasi domn Palko.
A pregatit derby-ul ca la manual si CSM-ul a condus ostilitatile pe tot parcursul partidei. Practic bistritenii au condus o singura data, cu 1-0 in rest emotii am avut doar prin minutul 38 cind Palko a protestat si a provocat o eliminare de 2 minute, de care gazdele n-au putut profita. Felicitari baietilor, mai ales lui Bibi , Savlovschi si portarului Teremi, dar si galeriei. Vreo 60 de satmareni si-au incurajat favoritii in sala sporturilor din Bistrita dintre ei multi angajati de la Primarie, Unio si LPS. Pina la promovare sigur ca mai e cale lunga... doar ca de cum altfel negociezi bugetul cu sponsorii din postura de mare favorit! Inca odata spun felicitari pentru modul in care au pregatit meciul lui Palko si intregii echipe de la CSM, de la Istrauan, Pacuraiu ,si Fogel , pina la omiprezentu...Mitrut.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ne lauda bistritenii
Sportul bistritean
Palko ne ia faţa în lupta pentru promovare


HCM-CSM Bistriţa a pierdut în faţa echipei CSM Satu-Mare. Elevii lui Mocanu au întâlnit un adversar mai tare, lucru ce s-a văzut încă din primele minute. Satu-Mare a controlat jocul în prima repriză, aflându-se în permanenţă în avantaj. La pauză sătmărenii conduceau cu 15-13, cei mai buni jucători ai Bistriţei, Zenoviu si Cosma, fiind practic anihilaţi.

După pauză, bistriţenii intră mai hotărâţi şi reuşesc să revină. Zenoviu este lăsat pe bancă, arma secretă a lui Mocanu, moldoveanul Krasnîi, înscrie de patru ori şi HCM-ul reuşeşte egalarea.

Satu-Mare continuă sa se apere la fel de organizat, Bistriţa ratează exasperant şi pierde şansa de a se desprinde pe tabelă. Oaspeţii se dovedesc a fi mai tari pe final şi câştigă cu 30-27.

HCM-CSM Bistriţa: Panazan, Lungu, Rus, Codrea, Popa, Gabor Kovaci, Marius Kovacs, Cosma, Krasnîi, Dîl, Babic, Bursuc, Joja, Ioneac, Lişiţă, Zenoviu, Uros.

Antrenorul echipei CSM Satu-Mare, Ioan Palko, a declarat după meci ca această victorie a răzbunat egalul de acasă. "Le-am spus băieţilor că trebuie să câştigăm şi îi felicit pentru meciul extraordinar. Am câştigat prin determinare şi ambiţie". Fostul antrenor al Bistriţei mai spune că lupta pentru promovare nu este încheiată după acest meci, dar că acum echipa sa are prima şansă.

Antrenorul HCM-ului, Ion Mocanu, consideră că echipei sale i-a lipsit norocul. "Ne-a lipsit şansa. Am avut multe ratări, cinci ratări de pe extrema stângă, de la semicerc, doi şapte metri şi asta a fost diferenţa. Dacă din toate ratările ne intrau jumătate eram peste ei. Jucătorii sunt supăraţi după înfrângere, dar eu am pregătit meciul în aşa fel încât să câştigam, i-am avertizat să se concentreze mult mai mult la aruncări la poartă. Bănuiesc ca au vrut, dar şi portarul de la Satu-Mare a făcut un meci foarte bun", a declarat Ion Mocanu. El a comentat şi jocul slab al lui Cristian Zenoviu. "Nu ştiu ce se întâmplă cu Zenoviu, nu mai e jucătorul care a fost sezonul trecut. O să avem o discuţie săptămâna viitoare şi trebuie să ne gândim serios ce facem, pentru că obiectivul rămâne promovarea" a mai spus Mocanu.

Celelalte rezultate ale etapei a 3-a din returul I au fost:

CSM Sebeş - HCM Făgăraş 37-27 (19-11)

Potaisa Turda - Naţional Sighişoara 31-39 (19-17)

HC 2 Odorhei - Extrem Baia Mare 41-28 (22-14)

În clasamentul seriei C, pe primul loc se află CSM Satu Mare, cu 19 puncte, dar un meci mai puţin disputat, HCM-CSM Bistriţa situându-se pe a doua poziţie, tot cu 19 puncte, având însă 11 meciuri jucate.

Etapa viitoare (15 noiembrie 2008), CSM Satu Mare va întâlni pe HC 2 Odorhei, în timp ce HCM-CSM Bistriţa va sta.

Anonim spunea...

E normal sa ne laude. Doar am fost mai buni decit ei...asta trebuia sa fie diferenta si n tur. A fost o atmosfera de fair-play total si avem ce invata...

smallball spunea...

"Conducerea CSM Satu Mare multumeste suporterilor care au insotit echipa de handbal la derby-ul de la Bistrita. Fanii satmareni au dat dovada de un atasament deosebit, prin care au impresionat pe toata lumea prezenta la meci. Multumiri se cuvin aduse si suporterilor ramasi acasa, care s-au bucurat si au suferit la fel ca si cei veniti la Bistrita si pe care i-am simtit mereu alaturi de noi. Inca o data, multumiri din suflet tuturor suporterilor, demni de tot respectul nostru ! Fara sprijinul lor nu am fi reusit sa castigam acest meci atat de important." Citat din GNV! Eu fac parte din galeria Olimpiei si sincer sa va spun ma cam doare cand vad asa ceva si am sa va spun si de ce: noi care am sustinut echipa si la bine si la rau nu am fost pomeniti decat 1 singura data in ziar(nu car ar conta foarte mult) si at tot dvs domnule Muresan ati scris de noi iar acuma cand au facut deplasarea tot felu de angajati, prietene rude ale jucatorilor pe gratis repede se sare sa se felicite! Asta ma cam sacaie pe mine putin da imi trece, tot ceea ce vreau sa spun este ca nu prea ni sa acordat atentie cand nu am iesit in evidenta cu nimic(ma refer atunci cand nu am facut protest, sau coregrafii, ma refer la acele meciuri cand ne adunam cate 10-15 si cantam tot meciul) doar ata,restul e cancan!

Anonim spunea...

[B]NZBsRus.com[/B]
Skip Idle Downloads Using NZB Files You Can Easily Find High Quality Movies, PC Games, MP3s, Software and Download Them at Fast Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet[/B][/URL]

Anonim spunea...

You could easily be making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat download[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses not-so-popular or little-understood avenues to generate an income online.