luni, 17 noiembrie 2008

Emil...

Mi-e greu sa scriu la trecut, chiar si doua rinduri ,despre bunul meu amic Emil. Onciu. Refuz sa cred ca a plecat dintre noi si nu l voi mai auzi prezentind cu vocea i inconfundabila un Creedence sau Beatles. Sau ca nu l voi mai avea partener de vorba la o cafea.
Imi revin si acum in cap povestile pe care le am purtat in noptile pierdute impreuna pe vremea cind facea echipa impreuna la Radio Transilvania sau la Samtel si incercam sa incropim tot soiu de grile de emisiuni ...ascultabile . Imi aduc aminte ca si ieri cum se spune de increderea pe care a avut o acum 13 ani in mine si de momentul in care intr-o seara de septembrie 95 mi a spus calm de miine prezinti sportu la radio Transilvania ...si asa am ramas , cu sportu! Multumesc Emil pentru toate momentele deosebite petrecute impreuna si nu pot acum decit sa zic ca mi pare nespus de rau ca n-am mai apucat sa stam si dupa 2001 in aceeasi barca radiofonica. Dar voi fi mereu mindru sa spun ca singurul om care mi-a influentat viata si mai ales cariera in media e Emilian Onciu...Adio EMIL! Dumnezeu sa te aseze in corul lui de ingeri...
http://www.trilulilu.ro/folkforever/49d06a1d535f2f

Un comentariu:

Adrian G.Matus spunea...

e adevarat,Satu Mare a pierdut o personalitate marcanta a folkului, si nu numai. Chiar daca intr-un fel se simtea ca sfarsitul e aproape, nimeni nu a incetat sa spere...sa spere. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!