marți, 7 octombrie 2008

Scuze colegului Pesek...

Ar fi bine de stiut ca nu tot ce poarta ochelari si e mic de statura in Satu Mare si n plus e si ziarist , se cheama ca e Florin Muresan.
Ma simt obligat sa fac aceata precizare pe acest blog pentru a evita scene penibile in care sa mai fie implicat domnul Palko, antrenorul handbalistilor de la CSM. Acesta a sarit simbata ca ars la gitul colegului de la Friss, Attila Pesek pe motiv ca vezi Doamne l-a vorbit si criticat pe la colturi dupa egalul cu Bistrita. Mai era putin si bietu Pesek ar fi concurat-o pe nevasta lui Dragulescu la ochi vineti! Noroc ca a intervenit secundu Istrate care a explicat ca nu asta i ochelaristu mic ci Muresan! Ca sa nu ne iasa vorbe-n tirg domnule antrenor Palko ar trebui sa intelegeti ca asa cum va place sa fiti laudati dupa victorii tot asa trebuie sa suportati si criticile cind lucrurile scirtiie. Mai ales cind esti platit din bugetu orasului si nu din buzunaru vreunui investitor local.
Apoi n-am vorbit pe la colturi ci chiar in fata salii si asta imediat dupa jocul cu Bistrita si repet si acum aici ca vina va apartine 80% pentru acel semiesec. Si nu revin asupra motivelor. Iar comparatia cu Tadici ar trebui sa va maguleasca nu sa va scoata din pepeni ! Si mai e un amanunt... as fi pus si eu niste intrebari la finalul acelui joc dar nu am cunostinta sa se fi organizat vreo conferinta de presa dupa joc. Asa ca domnule Palko...daca nu aduceti in retur punctul inapoi de la Bistrita ati face bine sa tot ramineti pe traseu...adica la Baia Mare.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Pe ei, pe ei, pe ei, pe ei!

Anonim spunea...

Trebuia sa-l pocneasca pe piticu ala ungur !

Anonim spunea...

Mai anonimule cum sa i dea una lui pesek. nu i ungur ci slovac! ungur e palko!

Anonim spunea...

...Florine,nu intra pe fagasul etnic,ca si pe bunica ta o chemat-o Virag si nu era slovaka.SSSej-haj.

Anonim spunea...

iar Eles e evreu... :)

care-i faza???? cu etnicu'...

Anonim spunea...

Ce aveti cu panta etnica...cred ca luna plina i de vina! Nu am nimic de impartit nici macar cu Palko...doar ca reactia lui de dupa meciul cu Bistrita n-a fost de loc fair. În rest...abia astept sa cistige la Bistrita si sa spun eu: jos palaria! Da...Pesek e ungur, Eles evreu...si sint prietenii mei si cu asta am pus punct subiectului.