luni, 20 octombrie 2008

Dan Fleseriu si Stefan Birtalan-jr vin azi la Saptamana sportiva

In aceasta seara de la ora 20.30 este programata prima editie a emisiunii Saptamina sportiva de la NORD-VEST TV.
Ii voi avea invitati in studio pe Dan Fleseriu, antrenorul echipei de baschet feminin a CSM Satu Mare si pe Stefan Birtalan -jr, capitanul echipei de handbal masculin de la CSM. Pe linga discutiile legate de handbal si baschet, in emisiune vor interveni, telefonic, Cristina Stahl, campioana nationala la floreta si Kovacs Istvan, arbitrul careian ce a oficiat la derby-ul CFR-Dinamo.
La noua ani distanta de la ultima emisiune realizata atunci la SAMTEL , se numea MINUTUL 91, revin pe sticla . Nu fac promisiuni de genul " o sa fie cea mai tare emisiune de sport din galaxie" si nici nu-mi propun sa readuc Olimpia in Liga 1. In fapt voi face emisiune cu materialul clientului, adica doar cu sporturile care au mai rezistat prin judet. Cu bune si rele. Si cum sportul la noi e cum e...
Deocamdata mergem pe mina CSM -ului si vom incerca sa transmitem pe NVTV meciurile de acasa ale handbalistilor si baschetbalistelor . Poate de la anu sa refacem macar o echipa de Liga a 3-a in judet( la fotbal ) si atunci alta va fi si grila.Scrima, lupte, sah, judo, karate, motociclism...cam asta avem si de aici vom porni discutiile in Saptamina sportiva. Va astept cu sugestii , reclamatii si intrebari pentru invitati.

5 comentarii:

CO spunea...

Bafta!

Anonim spunea...

Succes cu noua emisiune....numele are un iz de Cronica Satmareana dar banuiesc ca nu tu l-ai ales...de restu-bafta micule Topescu...

Anonim spunea...

Multumesc pentru urari...Imi cer scuze pentru micile bilbe de la inceput si pentru decorul de aseara. Parca eram rapitii din Irak cu o carpeta in spate.Pt emisiunea viitoare va fi gata bannerul de fundal si id-ul de mes pentru emisiune, cel care ne va da posibilitatea de a primi intrebari on line. Si sper ca si tehnic o sa sunam mai bine.

Anonim spunea...

una peste alta a fost foarte bine. tine-o tot asa.

CO spunea...

azi?